Platform voor de interieurbouwbranche
Overname Holland Laminati B.V. door TRILAM NV

Overname Holland Laminati B.V. door TRILAM NV

De aandeelhouders van Holland Laminati B.V zijn tot een akkoord gekomen voor de overname van 100% van de aandelen in hun bedrijf door de holding TRILAM NV.

Holland Laminati is leverancier van decoratieve plaatmaterialen voor de interieurbouw, keuken- en meubelindustrie en is hoofdzakelijk gespecialiseerd in de opslag en de distributie van decoratieve laminaten en massieve compact platen van APRA, FENIX-NTM en FENIX-NTA.

Daarnaast is Holland Laminati actief als distributeur van houten plaatmaterialen – o.a. gefineerde platen, multiplex, mdf, spaan en gemelamineerde spaanplaten.

Dhr. Marcel Tiemessen, operationele bestuurder van Holland Laminati, is ervan overtuigd dat deze overname een aantal nieuwe groeikansen voor zijn bedrijf met zich mee brengt.

In eerste instantie is het de bedoeling om de actuele merken ARPA-4-YOU en FENIX-NTM en FENIX-NTA verder uit te bouwen bij de interieurbouw, keuken- en meubelindustrie in Nederland.

Holland Laminati zal bovendien in de komende maanden van start gaan met de verdeling van de producten van SWISSKRONO (One World Collection) en zal hierbij een eigen exclusieve collectie van gemelamineerde mdf en spaan in de markt zetten.

Ook de SM’ART collectie (high-end decoratieve panelen en laminaten uit Italië) zal voor het eerst op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn via Holland Laminati.

Bovendien sluit Holland Laminati een samenwerking met 3 Belgische producenten : nl. PLACABOIS (producent van gefineerde platen), FORMA BELGIUM (producent van maatwerk panelen) en VANCA BELGIUM (producent van werkbladen en vensterbanken).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.