Platform voor de interieurbouwbranche
Oud-Hollands vakmanschap: de voordelen van meubelen op maat

Oud-Hollands vakmanschap: de voordelen van meubelen op maat

Meubelen op maat: finetuning, uitstraling en sfeer
Als je stijlvol meubilair zoekt, heb je tegenwoordig enorm veel keuze. Zowel op het internet als in fysieke winkels kun je terecht voor machinaal geproduceerde stoelen, tafels, bankstellen, loungesets, kasten en ander meubilair. Maar niets is zo mooi als handgemaakt meubilair op basis van oud-Hollands vakmanschap. Qua finetuning, uitstraling en sfeer evenaart geen enkele fabrieksmeubel de handgemaakte en op maat gemaakte meubels. Een mooi voorbeeld zijn de bankstellen en stoelen van Bankstyle.nl, die veel unieker en eleganter zijn dan machinaal geproduceerde meubelstukken.

Pluspunten van maatmeubelen in oud-Hollandse stijl
Meubelen laten maken door een vakman, in oud-Hollandse stijl, heeft diverse pluspunten. In de eerste plaats is de warme en gezellige uitstraling van handgemaakt meubilair niet te overtreffen door standaard meubelstukken. Het op maat laten maken van oud-Hollandse banken en stoelen, bijvoorbeeld via Bankstyle.nl, levert unieke resultaten op. Maatwerk biedt de mogelijkheid om jouw meubilair qua materialen, stoffering en vormen helemaal naar eigen wens te laten ontwerpen en maken. In de tweede plaats is een pluspunt van dit type meubilair het feit dat je meedoet met de laatste trend op woninggebied. Hierbij staat het maken van persoonlijk ontworpen meubilair centraal. Unieke gemaakte banken, stoelen, tafels en kasten zijn tegenwoordig helemaal in.

Maatmeubelen laten maken: hoe gaat dit in zijn werk?
Hoe gaat het maken van meubels op maat precies in zijn werk? Laten we als voorbeeld Bankstyle.nl nemen, een meubelmaker die bankstellen in oud-Hollandse traditie op maat voor particulieren en bedrijven ontwerpt en in elkaar zet. Bij de vakspecialist geef je aan wat jouw specifieke wensen zijn, doorgaans in een gezamenlijk oriënterend gesprek. Hierbij kun je in het geval van Bankstyle kiezen uit 900 kleuren en 150 verschillende stoffen. Feitelijk stel je helemaal zelf jouw bank op maat samen in de door jouw gewenste maten. Vervolgens, als het plan en ontwerp helemaal rondgemaakt is, wordt jouw bankstel – afgestemd op jouw ontwerp – door een ervaren en specialistische meubelmaker in elkaar gezet. Het resultaat is een oud-Hollandse bankstel, volledig uniek ontworpen en nergens anders in dezelfde uitvoering verkrijgbaar. Daarna kan het grote genieten van jouw bankstel beginnen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.