Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Ostermann voert een uitgebreid programma rollen en wielen

Ostermann_PF_Buero_Rollen

11 maart 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Daar beweegt iets

Of het nu gaat om meubelrollen, toestelrollen, transportrollen of transportmiddelen met rollen – Ostermann biedt een diversiteit aan rollen en wielen voor elke toepassing aan. Zo kan en mag bijvoorbeeld de platentrolley in geen werkplaats ontbreken.

Meubelrollen zijn erg praktisch, om als het nodig is, losse elementen te verplaatsen. Zij zorgen voor meer comfort bij het inrichten. Bovendien vormen ze een belangrijk designelement. Met verschillende design- en toestelrollen van Ostermann laten bewegende elementen in de meubel- en displaybouw of winkelinrichting zich perfect optisch vormgeven.

Beter rollen dan zwaar tillen
Ook in de werkplaats hebben rollen een belangrijke taak. Hulpmiddelen zoals de meubelhond of platentrolley van Ostermann zijn in elke werkplaats onmisbaar en voorkomen zwaar gesjouw met meubels of materialen.

Besteld – verpakt – geleverd
Ostermann levert de rollen en wielen direct uit voorraad en voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, worden normaal gesproken de volgende werkdag geleverd.

Meer informatie vinden meubel-, keuken-, en interieurbouwers in de brochure “Rollen en Wielen”  op de Ostermann site via www.ostermann.eu

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht