Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann TPU nulvoegkanten

Ostermann TPU nulvoegkanten

Nieuwe oplossing voor de perfecte nulvoeg

Met de TPU nulvoegkanten levert Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer nu ook een nieuwe variant voor kantafwerking op het allerhoogste niveau. De kanten zijn leverbaar speciaal afgestemd op de verwerking met de Laser-, Hot-Air of Infrarood-technologie. 

Met de al bekende Laser-, Airtec en Infratec nulvoegkanten biedt Ostermann al vele jaren speciale, op de machinetechniek afgestemde kanten voor het creëren van de optische nulvoeg aan. De continu uitgevoerde testen garanderen de hoge kwaliteit van de producten. De nulvoegkanten worden bovendien constant verder ontwikkeld.  De nieuw ontwikkelde TPU nulvoegkanten betreft ook zo’n vooruitgang.

Voordelen van de nieuwe TPU nulvoegkanten

De nieuwe TPU nulvoegkant heeft een 100% kunststof aandeel. Dit zorgt voor een extreem harde nulvoeg en een zeer hoog hechtend vermogen. Het snelle uitharden van de TPU nulvoegkant voorkomt, ook bij een hoge doorvoersnelheid, het wegvloeien van co polymeer. De voeg krimpt niet tijdens het uitharden. Door de hoge hardheid van de TPU nulvoegkant blijft, ook op lange termijn, de voeg één geheel met de kant en de plaat. Een hoge vochtbestendigheid is in talrijke testen aangetoond en bewezen. De warmtebestendigheid is met 150°C ook beduidend hoger.

Uitbreiding op het bestaande assortiment

De PO Ostermann Laser-, Airtec- en de Infrateckanten blijven gewoon leverbaar bij de kantenspecialist. De huidige tevreden gebruikers kunnen deze variant dus gewoon blijven bestellen. Als uitbreiding op dit assortiment zijn voor kantenafwerking op het allerhoogste niveau per direct Laser TPU, Airtec TPU en Infratec TPU kanten leverbaar.

Productie vanaf 1 rol binnen 4 werkdagen

Ostermann is specialist in het leveren van kleine hoeveelheden en levert alle beschikbare nulvoegkanten al vanaf 1 rol. Omdat het altijd snel moet gaan, zijn de kanten binnen 4 werkdagen klaar om verstuurd te worden.

Meer informatie over de nieuwe kanten vindt men via het zoekbegrip „TPU“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.