Ostermann
01:28
13-06-2018

Ostermann heeft de nieuwe oppervlakken trends

Met de opvallende en bijzonder hoogwaardige designoppervlakken van Sibu biedt Ostermann haar klanten waardevolle inspiratie voor de creatieve interieur, standbouw en winkelinrichting. Er is keuze uit meer dan 280 verschillende decoren in 9 verschillende productlijnen. Dit zijn de noviteiten van 2018.

 SIBU Design is de toonaangevende producent van hoogwaardige kunststof designplaten voor het interieur. Tijdens de voorjaarsbeurzen heeft de Oostenrijkse fabrikant zijn noviteiten voor een smaakvolle interieurbouw en/of een exclusieve winkelinrichting en standbouw gepresenteerd. Deze noviteiten zijn per direct bij Ostermann leverbaar.

SibuGlas
In de productlijn SibuGlas vindt men acrylglas oppervlakken, die van opvallende decoren voorzien zijn. Ze zijn door de unieke dieptewerking en zijn in een krasbestendige AR+ variant leverbaar. Onder de nieuwe producten bevinden zich talrijke metallic-kleuren met unieke designs. Hier worden kleuren, zoals zilver, koper of goud met op metaal lijkende zwarte decorelementen tot een innoverend fantasiedecor gecombineerd. Een goed voorbeeld hiervan is het opvallende decor „SG GRID Silver“, dat aan een grove textiel- c.q. linnenstructuur van metaal doet denken.

Ostermann

Deco-Line
Ook bij de populaire Deco-Line hebben nieuwe metaal kleuren en decoren haar intrede gedaan. Met „Oxidized“, „Slightly used“, „Metallic used“ en „Refined“ zijn er vanaf nu ook metaaloppervlakken met een modieuze „Used Look“ leverbaar.

Daarbij worden verouderingseffecten, zoals roestvorming, lichte slijtageverschijnselen of slijp- en gebruikssporen in het decor nagebootst en aangebracht. Tegen latere, ongewenste gebruikssporen zijn de oppervlakken van Deco-Line in de AR-uitvoering (AR staat voor uitstekende slijtagebestendigheid) beschermd.

Wood-Line
De productlijn Wood-Line bevat trendy houtkleuren met een levendige houtstructuur.

In de nieuwe collectie is nu ook een decor met een „brandoptiek“ opgenomen.

Het product, genaamd „Carbonized Wood“ is leverbaar in 4 verschillende bevestigingsmethode aan de achterzijde; Antigrav (zonder dilatatievoeg), magnetisch, niet zelfklevend en zelfklevend.

Ostermann

Leather-Line
En lest best is de populaire en bijzonder hoogwaardige Leather-Line ook uitgebreid.

Hier zijn er met „Lemon Yellow“, „Apple Green“, Pumpkin Orange“ en „Cobalt Blue“ vanaf nu 4 felle trendkleuren in leder-optiek leverbaar. Door de bewezen Antigrav-methode aan de achterzijde zijn de hoogwaardige oppervlakken extreem robuust en bovendien voor de meubel-, keuken-, en interieurbouwer zeer eenvoudig te verwerken.

Ostermann

SIBU designplaten in meubel-, stand en interieurbouw
SIBU designplaten zijn zeer eenvoudig (door een vakman) te verwerken en voor vrijwel alle toepassingen te gebruiken: voor de wandbekleding, als vulling van een schuifdeur, bekleding van een meubel, als achterwand in een keuken, of in de standbouw of bij het renoveren. De verwerking kan met een afbreek- of tapijtmes of met een gangbare houtbewerkingsmachine. Op klantverzoek levert Ostermann elk gewenst Sibu oppervlak ook als monster in A4 formaat. Een brochure met alle noviteiten van 2018 kan in het Downloadcenter op de Ostermann website als PDF-bestand online doorgebladerd worden.

Verdere informatie is te vinden via www.ostermann.eu

Binnenwerk partners

MEISTERInterieur Collectie Dagen