Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad

Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad

Nieuwe kleuren van Arpa Fenix

De extreem matte Fenix-oppervlakken van Arpa Industriale zijn sinds de introductie toonaangevend in de meubelbouw. De Italiaanse designspecialist heeft 6 extreem matte unikleuren aan het kleurassortiment toegevoegd. Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad

Sinds het succes van de Fenix NTM Bloom Collection weet men het zeker, de nieuwe kleuren uit deze collectie zijn gegarandeerd een wereldwijde trend. Keukens in kleuren als mat donkergroen, warm rood of maïsgeel waren tot voor kort ondenkbaar in de keuken-, meubel- en interieurbouw. Tegenwoordig staan deze kleuren voor prachtig Italiaans design en zijn ze terug te vinden in veel plaatcollecties. Arpa Industriale is echter alweer een stap verder gegaan. Het bedrijf heeft zes nieuwe, trendy kleuren geïntroduceerd en Ostermann levert de perfect passende kanten direct uit voorraad. De kanten kenmerken zich door een extreem mat oppervlak en worden in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 bij 1 mm ‘just in time’ geleverd. Meer informatie over de nieuwe kanten vinden keuken-, meubel- en interieurbouwers via het zoekbegrip ‘#Highlights04’ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Nieuwe, trendzettende kleuren

De nieuwe kleuren van Arpa Fenix zijn bijzonder en geven elk meubelstuk een nieuwe elegantie dankzij het extreem matte oppervlak. Hetzelfde geldt voor de kanten die Ostermann passend bij het plaatmateriaal, alle kanten hebben een “Excellent mat” oppervlak. De kant Viola Orissa heeft een donker violet kleur en doet denken aan de intense kleur van een aubergine. Met een in plaats van glanzend een extreem mat oppervlak. De roodtint – Rosso Namib – doet denken aan rood zand, baksteen of klei. Hierdoor krijgen meubels, keukens en interieurs een bijzondere warme uitstraling. De relatief neutrale kleur van de kant Giallo Evora is gebaseerd op zandgele kleuren in de Portugese stad Evora en kan – volgens de experts van Ostermann – perfect worden gecombineerd met één van de twee eerder genoemde kleuren.

Blauw, groen, grijs – vertrouwd en toch nieuw

De drie andere nieuwe kanten van Ostermann Blu Shaba, Verde Kitami en Grigio Aragona bestrijken respectievelijk het blauwgroene en grijze kleurenspectrum. Wat ze allemaal gemeen hebben is de gedempte look met opvallende grijze elementen. Blu Shaba is een zeer rustige en donkere tint blauw die neigt naar grijs en ook groenige componenten heeft. Het groen van Verde Kitami oogt veel helderder, zeer neutraal en minder kleurrijk dan dat van de kant Verde Brac. Een echte highlight is bovendien – volgens de experts van Ostermann – de laatste van de 6 nieuwe kleuren: Grigio Aragona. De aardse tint, die kan worden beschreven als tussen grijs en bruin, doet denken aan mineraalrijke bodem op Sicilië.

Tip van de experts van Ostermann

Alle ‘Excellent Matt’ kanten van Ostermann worden geleverd met een beschermfolie. Om deze snel en eenvoudig van de kant te verwijderen, heeft Ostermann een praktisch hulpmiddel in het assortiment opgenomen, de folieverwijderaar van REDOCOL. Deze heeft een zachte, rubberen laag aan de onderkant die de beschermfolie snel en gemakkelijk verwijderd.

Nog een tip: meubelfronten – kant-en-klaar op maat

Naast de perfect passende kanten zijn de nieuwe Fenix oppervlakken bij Ostermann natuurlijk ook als kant-en-klare meubelelementen verkrijgbaar. Men kan deze in de Configuratorwereld van Ostermann snel en eenvoudig online kant-en-klaar op maat configureren en bestellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.