Ostermann_PF_Cleaf_kl
00:45
04-12-2018

Ostermann | Italiaans design in decoratief plaatmateriaal

Met een uitgebreide collectie decoratief plaatmateriaal in Italiaans design inspireert o.a. CLEAF architecten en ontwerpers over de gehele wereld. Ostermann heeft daarop het programma in ´Kant bij de Plaat´ wederom uitgebreid met kanten passend bij de decoren van het innovatieve Italiaanse merk.

De collectie van Cleaf overtuigt door hoogwaardige melamine plaatoppervlakken in combinatie met Italiaanse creativiteit waarin het voorop loopt in trends en ontwikkelingen binnen de wereld van interieurontwerp en -design. In plaatmateriaal gaat het om het decor én om de structuur, een plaat moet er niet alleen goed uit zien, een plaat moet ook goed aanvoelen. Lichtreflecties en oppervlaktestructuren voor een natuurlijk kleurenspel en gevoel, niet alleen in de plaat, ook in de kantafwerking.

Italiaans design in kantenband
Door de zeer bijzondere uitstraling met unieke matte en glanzende effecten was het voor Ostermann deze keer een uitdaging om de bijpassende kanten te ontwikkelen. Het resultaat is echter indrukwekkend. De nieuwe Ostermann kanten overtuigen niet alleen door hun perfecte kleurstelling, de lichtreflecties én structuren van de oppervlakken zijn ook te vinden in de kanten van Ostermann.

Vanaf 1 meter leverbaar
De kantenspecialist levert de nieuwe kanten passend bij het plaatmateriaal van Cleaf in de standaard afmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 mm al vanaf 1 meter. Indien gewenst kan Ostermann kanten op breedte snijden. Voor de standaard breedtes geldt ´Voor 16:00 uur besteld, normaal gesproken volgende werkdag in huis´.

Binnenwerk partners

Ostermann_PF_dunkle Holztoene kopiëren