Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann heeft het assortiment van meubelgrepen opnieuw uitgebreid.
Bij Ostermann zijn er veel nieuwe meubelgrepen en meubelknoppen verkrijgbaar.

Ostermann heeft het assortiment van meubelgrepen opnieuw uitgebreid.

Bij Ostermann heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer nu nog meer keuze in meubelgrepen. Opnieuw is het assortiment uitgebreid met talrijke nieuwe artikelen. In aanvulling op de circa 40 nieuwe greep- en knopmodellen zijn er bovendien Hewi artikelen met een trendy mat oppervlak direct uit voorraad leverbaar.

Om de perfecte meubelgreep voor het vormgeven van een meubel te vinden, zijn er bij Ostermann nu meer dan 2.000 verschillende greepvarianten verkrijgbaar. Van echte klassiekers, zoals beugelgrepen en relinggrepen tot talrijke design-grepen en meubelknoppen. Vooral op het gebied van design-grepen en meubelknoppen is het assortiment verder uitgebreid. Alle nieuwe grepen vindt men ook in Ostermann Online-Shop via het zoekbegrip #nieuweGreepvarianten.

De Hewi meubelgrepen zijn bij Ostermann ook met een mat oppervlak verkrijgbaar.

Nieuwe design-grepen en meubelknoppen

Door de unieke vorm of kleur hebben design-grepen een sterke invloed op de stijl van een meubel. Met circa 40 nieuwe greep- en knopmodellen biedt Ostermann nu nog meer designmogelijkheden. Onder de nieuwe meubelgrepen bevinden zich talrijke grepen met een trendy, zwart oppervlak. Voor meubels, die een trendy industriële uitstraling hebben, zijn er nieuwe varianten verkrijgbaar met een verouderd tin optiek. Tot de bijzondere eyecatchers behoren ook kleine, kubusachtige grepen, die aan kleine omgekeerde mantelhaken doen denken. Een voorbeeld hiervan is de design-greep „Ariane“.  Bij Ostermann verkrijgbaar in de kleuren nikkel, zwart en titaan.

Naast de talrijke grepen en meubelknoppen is er ook nieuw beslag voor de garderobe verkrijgbaar. Hier op de afbeelding de mantelhaak „Ute“.

Hewi meubelgrepen, mantelhaken en kledinghangers – nu ook in zwart verkrijgbaar

Grepen, knoppen en inbouwkommen van Hewi zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide. Men herkent ze direct door het strakke, functionele design en de opvallende, attractieve kleuren. Hieronder vallen de standaard kleuren, alsook felle kleuren van oranje naar koraal tot robijnrood en meigroen tot aqua blauw. Voor het gebruik bij meubels met een matte of supermatte optiek zijn veel Hewi-producten bij Ostermann nu ook verkrijgbaar met een mat oppervlak. Hieronder vallen het uitgebreide meubelgrepen assortiment en een diversiteit aan verschillende artikelen voor de garderobe.

Direct uit voorraad leverbaar

Alle meubelgrepen en artikelen voor de garderobe zijn bij Ostermann op voorraad en worden normaal gesproken – indien voor 16.00 uur besteld – dezelfde dag nog verstuurd. Goed om te weten: de nieuwe artikelen zijn „Made in Germany“ en staan daardoor voor hoogwaardige kwaliteit en hebben snelle levertijden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.