Platform voor de interieurbouwbranche
Meubel- en deurbeslag

Ostermann heeft het assortiment van meubelgrepen opnieuw uitgebreid.

Griffekollektion_press[7] kopiëren
Bij Ostermann zijn er veel nieuwe meubelgrepen en meubelknoppen verkrijgbaar.

24 februari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Bij Ostermann heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer nu nog meer keuze in meubelgrepen. Opnieuw is het assortiment uitgebreid met talrijke nieuwe artikelen. In aanvulling op de circa 40 nieuwe greep- en knopmodellen zijn er bovendien Hewi artikelen met een trendy mat oppervlak direct uit voorraad leverbaar.

Om de perfecte meubelgreep voor het vormgeven van een meubel te vinden, zijn er bij Ostermann nu meer dan 2.000 verschillende greepvarianten verkrijgbaar. Van echte klassiekers, zoals beugelgrepen en relinggrepen tot talrijke design-grepen en meubelknoppen. Vooral op het gebied van design-grepen en meubelknoppen is het assortiment verder uitgebreid. Alle nieuwe grepen vindt men ook in Ostermann Online-Shop via het zoekbegrip #nieuweGreepvarianten.

De Hewi meubelgrepen zijn bij Ostermann ook met een mat oppervlak verkrijgbaar.

Nieuwe design-grepen en meubelknoppen

Door de unieke vorm of kleur hebben design-grepen een sterke invloed op de stijl van een meubel. Met circa 40 nieuwe greep- en knopmodellen biedt Ostermann nu nog meer designmogelijkheden. Onder de nieuwe meubelgrepen bevinden zich talrijke grepen met een trendy, zwart oppervlak. Voor meubels, die een trendy industriële uitstraling hebben, zijn er nieuwe varianten verkrijgbaar met een verouderd tin optiek. Tot de bijzondere eyecatchers behoren ook kleine, kubusachtige grepen, die aan kleine omgekeerde mantelhaken doen denken. Een voorbeeld hiervan is de design-greep „Ariane“.  Bij Ostermann verkrijgbaar in de kleuren nikkel, zwart en titaan.

Naast de talrijke grepen en meubelknoppen is er ook nieuw beslag voor de garderobe verkrijgbaar. Hier op de afbeelding de mantelhaak „Ute“.

Hewi meubelgrepen, mantelhaken en kledinghangers – nu ook in zwart verkrijgbaar

Grepen, knoppen en inbouwkommen van Hewi zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide. Men herkent ze direct door het strakke, functionele design en de opvallende, attractieve kleuren. Hieronder vallen de standaard kleuren, alsook felle kleuren van oranje naar koraal tot robijnrood en meigroen tot aqua blauw. Voor het gebruik bij meubels met een matte of supermatte optiek zijn veel Hewi-producten bij Ostermann nu ook verkrijgbaar met een mat oppervlak. Hieronder vallen het uitgebreide meubelgrepen assortiment en een diversiteit aan verschillende artikelen voor de garderobe.

Direct uit voorraad leverbaar

Alle meubelgrepen en artikelen voor de garderobe zijn bij Ostermann op voorraad en worden normaal gesproken – indien voor 16.00 uur besteld – dezelfde dag nog verstuurd. Goed om te weten: de nieuwe artikelen zijn „Made in Germany“ en staan daardoor voor hoogwaardige kwaliteit en hebben snelle levertijden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%