Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann heeft de passende kanten
Wanneer oppervlakken en materialen in donkere tinten worden gecombineerd, creëert de keuken-, meubel- of interieurbouwer een chique uitstraling en een interieur, waarbij men zich prettig bij voelt. De passende meubelkanten zijn bij Ostermann direct uit voorraad leverbaar.

Ostermann heeft de passende kanten

Waar sommigen bij de inrichting bewust kiezen voor lichte of vrolijke kleuren, geven anderen de voorkeur aan meer gedempte donkere decors en kleuren. Door verschillende donkere materialen te combineren, creëert men een chique uitstraling en komt het meubel perfect tot zijn recht. De kantenspecialist Ostermann presenteert hiervoor talrijke, direct uit voorraad leverbare kanten.

Om een rustige, gedempte en warme omgeving te creëren, kunnen verschillende materialen of materiaalreproducties met elkaar worden gecombineerd. Plaatfabrikanten hebben hiervoor een uitgebreid scala aan oppervlakken in hout-, beton-, steen- of metaaloptiek opgenomen. Gecombineerd met passende unikleuren creëert men een nieuwe look in de keuken, slaap- of woonkamer. De kantenspecialist Ostermann heeft speciaal hiervoor het uitgebreide scala aan plaatdecoren van de vele plaatfabrikanten gematched en raadt de individuele, op de juiste mix afgestemde kanten aan. Meer informatie over deze kanten vindt men via het zoekbegrip “#Highlights04” op de Ostermann-website www.ostermann.eu.

Donkere houtdecoren

Voor bijzonder elegante meubeldelen in een donkere houtoptiek adviseren de experts van Ostermann de ABS-kant Tossini Olm donkerbruin houtnerf met een zeer subtiel kleurenspel aan. Voor wie de voorkeur geeft aan een lichtere tint en iets meer contrast in de nerf wil, is de ABS kant Tobacco Gladstone Oak houtnerf een chic alternatief. Net zo contrastrijk, maar iets donkerder, is de ABS kant Flamed Wood houtnerf met een gevlamde eikenoptiek.

Sterk effect: beton en staal

De industriële look van beton of staal vormt een perfecte aanvulling op de houtdecoren. Voor betonnen oppervlakken raadt de kantenspecialist de ABS kant Chicago beton donkergrijs miniperl aan. De warme, homogene kleur kan op veel verschillende manieren worden gecombineerd. Hetzelfde geldt voor de ABS kant Dark Steel glad. Dit subtiele decor past bij de trend van een sprekende metaaloptiek, maar het oppervlak heeft toch een koele, strakke uitstraling.

Trendy steendecoren

De sprekende kleuren van de nauwelijks van echt te onderscheiden steendecoren zorgen voor de nodige levendigheid in een verder monochrome look. Een lichter contrast biedt de ABS kant Grey Magma Granite miniperl met iets grotere, crèmekleurige aderingen. Door het samenspel van lichtgrijs, lichtbeige en de overheersende donkere tinten heeft de ABS kant Terra Tessina Ceramic steenstructuur een ingetogen uitstraling. Als men kiest voor een gedempte kleur, kan men de ABS kant Black Pietra Grigia glad met een matte marmeroptiek en enkele dunne, lichte aderingen bestellen.

De basis: gedekte unikleuren

Als basiskleuren voor de talrijke decoratieve oppervlakken hebben de experts van Ostermann de ABS kanten Metaalzwart microstructuur en Graphitgrijs microstructuur gekozen. Het licht matte en zacht ogende oppervlak van de kanten biedt een perfect contrast voor de eerder genoemde decorkanten.

Besteld. Verpakt. Geleverd. Ostermann levert alle ABS kanten in grote en kleine hoeveelheden, al vanaf 1 meter. Bestellingen van voorraadartikelen die voor 16.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd. Keuken-, meubel- en interieurbouwers die bijvoorbeeld lijm of reinigingsmiddelen voor de kantverwerking nodig hebben, kunnen deze ook bij Ostermann bestellen – alles van één leverancier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.