Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann heeft de nieuwe passende kanten

Ostermann heeft de nieuwe passende kanten

Nieuwe Kronospan collectie „Trends 20/21“

Barcelona, Milaan, Moskou en Warschau – met de naam „City Vibes“ heeft Kronospan de nieuwe collectie „Trends 20/21“ gepresenteerd. Ostermann levert de passende kanten bij de nieuwe oppervlakken direct uit voorraad.

Kronospan geeft aan, dat designers en architecten uit Spanje, Italië, Rusland en Polen aan de ontwikkeling van de collectie „Trends 20/21“ hebben deelgenomen. De 4 steden Barcelona, Milaan, Moskou en Warschau staan daarbij voor de gekozen urban trends en stijlen, die met de nieuwe oppervlakken toegepast kunnen worden. In totaal omvat de collectie 34 noviteiten in melamine plaatmateriaal, gepostformeerde werkbladen, werkbladen met ABS kanten en Slim Line werkbladen. Onder de in totaal 27 nieuwe decoren vindt men vooral Eiken-replica´s en materiaalreproducties. Ostermann heeft, zoals gewoonlijk, snel geanticipeerd op de nieuwe collectie en levert de passende kanten in de afmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 en 2 mm direct uit voorraad. Alle kanten zijn al vanaf 1 meter leverbaar.

Veel nieuwe Eiken-decoren

Meer dan een derde van de noviteiten zijn kanten in Eiken-optiek. Deze vallen op door de vele verschillende kleurvariaties. Het kleurenpalet gaat van donkere tinten, zoals de kant Cognac Castello Oak, naar warm lichtbruin, zoals de kant Honey Castello Oak en Gold Harbor tot aan de actuele grijstint van de kant Greige Castello Oak.

Aantrekkelijke materiaalreproducties

Bovendien omvat de Kronospan collectie-uitbreiding „Trends 20/21“ veel aantrekkelijke materiaalreproducties. Ostermann levert daarbij de passende oplossing voor de plaatzijde in steen-, beton-, roest-, ijzer- en houtskooloptiek.

Een uni: zacht-mat zwart

Onder de noviteiten van de Slim Line werkblad-serie bevindt zich met een mat zwart oppervlak de enige nieuwe uni-kleur van Kronospan „Trends 20/21“. Om meubelelementen passend bij het werkbladdecor vorm te geven, is er bij Ostermann een zwarte ABS kant met de oppervlak Excellent Mat verkrijgbaar

Kanten vanaf 1 meter „just in time“ geleverd

Met de bekende snelle leverservice voor artikelen uit voorraad levert Ostermann de nieuwe kanten in grote en kleine hoeveelheden en in iedere breedte tot 100 mm. Het grootste kantenassortiment van Europa omvat kanten passend bij de oppervlakken van meer dan 70 plaatleveranciers. En natuurlijk steeds de passende kanten bij actuele meubeltrends en collecties!

Meer informatie over de nieuwe kanten vindt men via het zoekbegrip „Highlights042020“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.