Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann heeft altijd de passende oplossing

Ostermann heeft altijd de passende oplossing

Laatste trends van de “Küchenmeile A30”

Ook dit jaar waren de trendwatchers van Ostermann weer op de Duitse “Küchenmeile A30” aanwezig om nieuwe trends, kleuren en materialen te ontdekken. Als partner voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer biedt de kantenspecialist de passende oplossing aan.

In principe, zo geven de Ostermann-experts aan, zijn de trends van vorig jaar ook dit jaar nog actueel. Zo zag men ook dit jaar weer veel supermatte oppervlakken in donkere kleuren, levendige houtdecoren en veel oppervlakken in natuursteen-optiek. Ook open meubelschapsystemen, vaak van donker metaal en vaak in combinatie met een houten bodem en verlichtingselementen, vormen nog steeds een belangrijk designelement in de keuken. Nieuw waren de decorelementen van messing, stollen en sierlijke aluminium kaders in combinatie met designglas. Ostermann biedt de passende oplossing, zodat de keuken-, meubel- en interieurbouwer de nieuwe trends in de werkplaats snel en eenvoudig kan omzetten.

Kantenband

Net als vorig jaar voerden donkere, supermatte kleuren, zoals zwart, grijs en donkere aardetinten de boventoon. Voor het toepassen van deze trendkleuren vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer uit het uitgebreide kantenassortiment altijd de passende kant. Zo zijn er meer dan 400 verschillende supermatte uni-kanten leverbaar, waarvan veel in de eerder beschreven donkere tinten. Betreffende werkbladen en achterwandsystemen waren er nieuwe oppervlakken met opvallende Terrazzo-decoren. Ook voor deze nieuwe oppervlakken vindt men bij Ostermann de perfect bij de plaat passende kanten.

Open meubelschapsystemen

Flexibele meubelschapsystemen, die zich aanpassen aan het ruimtelijk design, blijven een trend. Met de Smartcube en Smartframe levert Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer de perfecte basis om de trend uit te voeren met de creativiteit die typisch is voor de interieurbouw.

Spoelbakken en mengkranen in goud en zwart

Opvallend veel spoelbakken en mengkranen kon men dit jaar in de designkleur goud of messing en uiteraard in de trendkleur zwart ontdekken. Hier levert Ostermann met verschillende modellen van Blanco, Franke en Reginox. Bij de spoelbakken waren behalve de traditionele spoelbakken een toenemend aantal ronde spoelbakken te zien. Geheel inspelend op deze trend kan men in de Online-Shop de spoelbakken vinden onder de categorie “Ronde spoelbakken”.

Gouden grepen

Op de Küchenmeile waren dit jaar veel bijzondere grepen in de trendkleur “messing” te zien. Wie deze trend wil doorvoeren, vindt uit de circa 1.000 verschillende grepen uit het uitgebreide Ostermann assortiment gegarandeerd een passende oplossing.

Weer helemaal de trend: stollen

Een designelement, dat in de keuken lang niet te zien was, zijn stollen. Om de kwetsbare oppervlakken van de stollen aan het vloeroppervlak te beschermen en accenten aan te brengen, heeft Ostermann voor de keuken-, meubel-, en interieurbouwer met stolwandprofielen een schitterend product in het assortiment. De profielen zijn in de plaatdiktes 19, 25 en 40 mm verkrijgbaar.

Sierlijk en mooi: aluminium kaders

Keukenfronten krijgen een wat minder strakke uitstraling door donkere glaselementen toe te passen. Deze bevinden zich traditioneel aan de bovenkast, maar vandaag de dag steeds vaker als draaideur onder het werkblad. Voor de implementatie van deze trend biedt Ostermann met de profielen Amoroso, Grave en Tiomos bijzonder delicate aluminium kaders aan, die geheel naar wens kant-en-klaar op maat geconfigureerd kunnen worden.

De passende oplossing voor verlichting

Verlichting is een onmisbaar onderdeel van het moderne meubeldesign geworden. Om meubels en ruimtes met verlichting in de spotlight te zetten, heeft Ostermann een uitgebreid assortiment aan LED oplossingen met passende, comfortabele bedieningsconcepten.

Meer informatie over alle beschreven producten vindt men in de nieuwe catalogi van Ostermann en via het zoekbegrip “Keukentrends2020” op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.