Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann | De lijmspecialist

Ostermann | De lijmspecialist

Ostermann levert het grootste kantenassortiment van Europa en staat in de branche als de kantenspecialist bekend. Om de klanten zo perfect mogelijk aan het plaatmateriaal aan te brengen, is goede vakkennis betreft lijmen gevraagd. Vakkennis, die de goed opgeleide medewerkers van Ostermann graag delen.

Ostermann_PF_Spezialleim_auftragen kopiërenWat is de perfecte lijm voor mijn kantaanlijmmachine? Het antwoord is te vinden op de Ostermann website via het zoekbegrip “Verlijming van kanten

“Van professionals – voor professionals”. Dit is niet voor niets het motto van Ostermann. De vele vakmensen van Ostermann testen regelmatig nieuwe en goed bewezen producten in de werkplaats van Ostermann. Hier staan 3 verschillende kantaanlijmmachines met verschillende lijmsystemen en doorvoersnelheden ter beschikking. Als kantenspecialist en partner voor vakwerk heeft Ostermann zich de opdracht gegeven, om zijn klanten het complexe thema rondom lijmen praktischer en dichterbij te brengen.

Persoonlijk advies
Een telefoontje is al genoeg. De goedopgeleide medewerkers, van wie sommige zelf interieurbouwer zijn, adviseren over producten, toepassingen of verpakkingsgrootte en geven praktische tips voor dagelijkse werkzaamheden.

Ostermann_PF_Spezialleim_auftragen kopiërenOstermann voert lijmen en verharders van verschillende toonaangevende fabrikanten en topmerken en voor diverse omstandigheden en toepassingen.

Voor wie zich graag online informeert …
De Ostermann Online-Shop bevat niet alleen gedetailleerde productinformatie, er zijn ook veel overkoepelende sites rondom het thema lijmen. Zo vindt men vele vakartikelen over smeltlijmen, witte lijmen, fineerlijmen enzovoort, wanneer men in het zoekveld op de homepagina “basiskennis lijmen” intypt. Onder het zoekbegrip “verlijming van kanten” vindt men de meest voorkomende vragen rondom dit thema vakkundig beantwoord.

Uitgebreid brochuremateriaal
Een 52 paginatellende brochure “lijmen en reinigingsmiddelen” geeft een beeld van de grote selectie van lijmen voor een breed scala aan materiaalcombinaties en toepassingen. De brochure staat bovendien vol tips en vakkennis en kan telefonisch of per mail gratis bij Ostermann aangevraagd worden.

OstermannTV – het videokanaal
Afbeeldingen zeggen meer dan woorden! Daarom heeft Ostermann zich ervoor besloten, de uitgebreide lijmkennis in een reeks verschillende product- en toepassingsvideo’s te laten zien. Om deze video’s te vinden, hoeft men het “OstermannTV” in het zoekveld op de homepagina van Ostermann website in te typen.

 Verdere informatie is te vinden via www.ostermann.eu

Uitgelichte afbeelding: Naast de standaard lijmen, levert Ostermann ook montage- en secondelijmen en primers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.