Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann configureert kant-en-klaar op maat

Ostermann configureert kant-en-klaar op maat

Lades op maat, meubelfronten, aluminium kaderdeuren en nog veel meer

Ostermann configureert veel meubelelementen voor de moderne interieurbouw kant-en-klaar op maat. Tot het assortiment behoren schuifdeuren, aluminium kaders voor meubels, meubelfronten, lades op maat, Evoline multimedia-systemen en meubelrolluiken. De producten zijn snel en eenvoudig online te configureren.

Een mooie order van een vaste of potentiële klant in het verschiet, maar te weinig capaciteit of het materiaal is moeilijk te verwerken in de eigen werkplaats? Geen probleem! Ostermann levert veel meubelelementen kant-en-klaar op maat geconfectioneerd. De veelvoud aan design- en toepassingsmogelijkheden is groot en de geleverde meubelelementen zijn van topkwaliteit.

Alles voor een kant-en-klare keuken

Een goed voorbeeld is de keuken- en badmeubelbouw. Ostermann confectioneert talrijke elementen, zoals meubelfronten en stolwanden, aluminium kaderdeuren, ArciTech lades van Hettich en houten lades, alsook meubelrolluiken in veel verschillende uitvoeringen. Daarbij komen de meubelstekkerdozen met veel verschillende, praktische functies. De meubelfronten zijn onder andere verkrijgbaar met Furniture Linoleum-, fineer- en Premium-lakoppervlakken; alle varianten zijn van hoogwaardige topkwaliteit en zijn perfect afgewerkt.

Eenvoudig een kantoorruimte inrichten? Geen enkel probleem!

Voor de kantoormeubelbouw confectioneert Ostermann niet alleen meubelfronten, maar ook een diversiteit van verschillende meubelrolluiken en multimedia-stekkerdozen. Geheel naar wens. Verschillende meubelrolluiken kunnen door keuken-, meubel- en interieurbouwer als montageklare box besteld worden. Men hoeft dan slechts het montageklare, op maat geconfectioneerde meubelrolluik in de kast te steken en de geleidingsprofielen vast te schroeven. Speciaal ontwikkeld voor de moderne kantoormeubelbouw zijn de modellen Easy-Roll box en Easy-Loop box. Ook zijn de montageklare, geconfectioneerde meubelstekkerdozen met praktische netwerkoplossingen bijzondere highlights voor het moderne kantoor.

Ideaal voor projectbouw en winkelinrichting

Interieurbouwers met zakelijke klanten kunnen bovendien montageklare schuifdeuren en meubelrolluiken bestellen en van de geboden service profiteren. Met behulp van schuifdeuren als ruimteverdelers zijn kasten, garderobes of wachtruimtes eenvoudig en elegant van overige ruimtes te scheiden. Het uitermate robuuste en elektronisch te openen rolluiksysteem „Motorbox“ geeft een enorm bedieningsgemak bij grote kasten in onder andere de winkelinrichting.

Gemakkelijk online configureren en direct bestellen

In de Configuratorwereld op www.ostermann.eu vindt de keuken-, meubel- of interieurbouwer meer informatie over alle configureerbare meubelelementen en de enorme diversiteit aan materialen en systemen. Hier kan men ook alle meubelelementen snel en eenvoudig online configureren en direct bestellen.

Meer informatie over de talrijke geconfectioneerde meubelelementen van Ostermann vindt men in de Configuratorwereld op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.