Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann brengt de look aan alle hoeken en kanten

Ostermann brengt de look aan alle hoeken en kanten

De verwachting is dat we toekomstig meer gouden meubelstukken en meubilair met gouden decoratieve elementen zien. Voor aan de smalle zijde heeft Ostermann talrijke, passende oplossingen in het assortiment.

We zijn er al gewend aangeraakt om meer gouden accessoires in het interieur terug te zien. De trend is dat men de elegante kleur steeds vaker in het meubilair terugkomt. Voor het bekanten van smalle zijdes levert Ostermann de bij deze trend passende kanten direct uit voorraad. Bijzonder hoogwaardig zijn de ABS kanten met een echt aluminium toplaag. Deze zijn net zo gemakkelijk te verwerken als ‘gewone’ ABS kanten. Door de dunne toplaag van echt metaal ontstaat er een bijzonder realistisch effect aan het oppervlak. Ook met ABS kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer met zachte goudtinten vormgeven. Hieronder stellen de experts van Ostermann vijf geselecteerde oplossingen die gouden oppervlakken elegant afronden of meubelstukken met een accentkant op elegante wijze accentueren. Alle beschreven kanten zijn direct uit voorraad leverbaar en zijn verkrijgbaar in kleine hoeveelheden, vanaf 1 meter. Meer informatie vinden keuken-, meubel- en interieurbouwers via het zoekbegrip “#Highlights10” op de Ostermann website www.ostermann.eu.

De kleur goud combineren

Gouden accenten zien er bijzonder elegant uit met antracietgrijze of zwarte effen plaatmateriaal. Men kan ze uitermate goed combineren met glanzende en uiterst matte oppervlakken. Hier zijn alleen de smaak van de eindklant en natuurlijk de sfeer van het interieur waarin de meubelstukken zullen worden geplaatst, doorslaggevend. Ook donkere houtdecoren krijgen ook een stijlvolle afwerking met een gouden randje.

Met echt aluminium toplaag: Alu Oro Cortez

Met het ABS kantenband Alu Oro Cortez exclusief mat geborsteld krijgt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een heel bijzondere kant die niet alleen aan de “gouden” trend beantwoordt, maar tegelijk ook aan de “matte” trend. De 1 mm dikke ABS kast past perfect bij het gelijknamige matte, metalen oppervlak van de Fenix NTA. Door de echt metalen toplaag ontstaat er een bijzonder hoogwaardige uitstraling.

Met echt aluminium toplaag: aluminium goud, geborsteld

Als men de kant meer wil laten glanzen en een bijzonder hoogwaardige oplossing zoekt, maakt met de ABS kant aluminium goud, geborsteld een goede keuze. Ook deze kant heeft een hoogwaardige echt metalen toplaag. Door de geborstelde structuur en de metaal glans heeft de kant een bijzonder warme uitstraling. De kantenband is bij Ostermann direct uit voorraad leverbaar in 3 verschillende diktes (0,5, 1 en 2 mm) en geschikt voor een bijzonder breed toepassingsgebied.

Optiek van fluweelgoud: ABS kant Messing geborsteld

Met de fijne Linea-structuur en de subtiele, warme kleur oogt de ABS kantenband, die direct uit voorraad verkrijgbaar is in diktes van 1 en 2 mm, zeer realistisch – zelfs zonder een metalen toplaag. De warme fluweelachtige goudkleur past perfect bij het gelijknamige Egger oppervlak, alsook bij houtdecoren met een lichte roodachtige basiskleur.

ABS kant Sierra Gold

De ABS kant Sierra Gold krijgt een licht antiek uiterlijk door het levendige en mysterieuze kleurenspel. De kant is direct uit voorraad leverbaar 2 mm dikte en past perfect bij het gelijknamige oppervlak van Pfleiderer.

ABS kant Goud geborsteld

De ABS kant Goud geborsteld houtnerf is ook in een donkerdere tint dan de „fluweelgoud – messing geborsteld“ en in een rustige en lichter decor dan de kant „Sierra Gold“ verkrijgbaar. Met de warme goudtint kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer de 1 of 2 mm dikke kant ook heel goed als accentkant bij unikleur plaatmateriaal gebruiken.

Grootste direct uit voorraad leverbare kantenassortiment in Europa

Ostermann levert vrijwel alle kanten direct op voorraad. Dit betekent dat alle voorraadartikelen die voor 16.00 uur worden besteld, worden nog op dezelfde dag verstuurd. De onderneming investeert voortdurend in de modernste magazijn- en expeditietechnologie om deze snelheid ook te verzekeren naarmate de diversiteit van het assortiment toeneemt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.