Platform voor de interieurbouwbranche
Meubel- en deurbeslag

Ostermann biedt praktische oplossingen voor opbergruimte

Woonruimte wordt steeds duurder. Omdat elke woning even individueel is als zijn bewoner, behoren slimme oplossingen voor meer opbergruimte tot de dagelijkse uitdagingen van de keuken-, meubel- en interieurbouwer. Ostermann ondersteunt de keuken-, meubel- en interieurbouwer met talrijke slimme productoplossingen om op maat gemaakte opbergruimtes te maken. Zo kan de keuken-, meubel- of interieurbouwer zich […]

ostermann_pf_auszug_hochschrank

20 mei 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Woonruimte wordt steeds duurder. Omdat elke woning even individueel is als zijn bewoner, behoren slimme oplossingen voor meer opbergruimte tot de dagelijkse uitdagingen van de keuken-, meubel- en interieurbouwer.

Ostermann ondersteunt de keuken-, meubel- en interieurbouwer met talrijke slimme productoplossingen om op maat gemaakte opbergruimtes te maken. Zo kan de keuken-, meubel- of interieurbouwer zich als ‘expert op het gebied van opbergruimte’ aan een eindklant presenteren.

Schuiflades en ladegeleiders voor meer overzicht
Voorraad- en opbergkasten zijn met de Hettich schuifladesystemen, zoals de InnoTech Atria en ArciTech, alsook met de Grass bewegingssystemen Nova Pro Scala en Vionaro individueel uit te rusten en bieden veel overzicht en een snelle toegang – ook tot producten die achter in een kast liggen.

Een nis als oplossing
In een slaapkamer, keuken en op kantoor zorgt vouwdeurbeslag, zoals de Hettich WingLine voor een optimale benutting van de ruimte. Bovendien zijn nissen in de keuken met schuifdeurbeslag, zoals de SlideLine als afgesloten opbergruimte te gebruiken. Daarbij zijn e-apparaten en andere objecten na het gebruik heel eenvoudig achter de schuifdeuren te verbergen.

Meubelrolluiken voor snelle toegang
Als alternatief kunnen hier ook de meubelrolluiken van Ostermann gebruikt worden. Deze zijn veelzijdig toepasbaar, ruimtebesparend en daarom uitermate geschikt voor kleine werkplekken en plekken met beperkte ruimte. Vanwege de toegankelijkheid zijn ze ook uitermate geschikt voor aangepast wonen.

Schuiflades

Ruimtehoge schuifdeuren
Niet alleen bij een schuin dak, maar ook in de keuken of de slaapkamer zijn schuifdeuren de ideale oplossing om opbergruimte te creëren. Zo zijn met de ruimtehoge schuifdeuren snel en eenvoudig toegankelijke voorraad- of kledingkasten te maken. Ostermann biedt hiervoor niet alleen talrijke productoplossingen, op verzoek gelakt in diverse RAL-kleuren, maar ook trendy, bij verschillende inrichtingsstijlen passende vulmaterialen aan.

Uitstekend advies – uitstekende service
In de Configuratorwereld op www.ostermann.eu leest de keuken-, meubel- en interieurbouwer meer over kaderdeuren, ArciTech schuiflades of meubelrolluiken en kan losse elementen zelf online configureren. In de Online-Shop hebben klanten 24/7 toegang tot het complete assortiment van Ostermann en profiteren bovendien van 2% online korting. De experts van Ostermann helpen iedereen graag verder met verdere productoplossingen over het vormgeven van opbergruimte of met de toepassingsmogelijkheden.

Meer informatie over de producten vindt men onder het zoekbegrip “opbergruimte” op de Ostermann website www.ostermann.eu

Schuiflades

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%