Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann heeft alles voor een zwart interieur

Ostermann heeft alles voor een zwart interieur

Black is back

In wandbekleding, keukens en meubelair: de kleur zwart is in ons interieur teruggekeerd. Dankzij innovatieve verlichtingstechnologieën laten zwarte oppervlakken zich in de spotlights zetten. Het passende toebehoren voor het maken van intens donkere meubels vindt men bij Ostermann.

Donkere of zwarte oppervlakken zien er hoogwaardig en chic uit. Ze zijn bovendien veelzijdig met andere kleuren in een ruimte te combineren. Daarbij is zwart niet altijd zomaar zwart. De donkere tinten zijn in diverse varianten leverbaar. Met zwart staal en donkerkleurig beton zijn trendy meubels met een “industrial style” te creëren. Wie een natuurlijkere uitstraling wil, heeft de keuze uit zwarte houtdecoren. Oppervlakken in zwart zijn trendy, maken iedere omgeving chic en zijn door de nieuwe technologieën zoals Anti-Fingerprint goed te onderhouden.

Voor elk oppervlak de passende kanten
Voor het maken van trendy interieurs staan in het brede Ostermann assortiment talrijke zwarte uni-kanten ter beschikking. Door verschillen in structuur en glansgraad passen ze perfect bij het oppervlak. Erg bijzondere zijn kanten met een donker decoroppervlak, zoals bijvoorbeeld de ABS-kanten „Monocrete“ met een aantrekkelijk betondecor of de ABS-kanten „Raja Black“ en „Schwarzer Marmor“ in marmeroptiek. Ostermann levert ABS kanten al vanaf een lengte van 1 meter in talrijke breedtes en diktes. Een uitgebreide keuze aan zwarte melamine kanten maakt het kantenassortiment compleet.

Alles voor een zwart interieur
Van Furniture Linoleum en RollMokutan via profielen, aluminium kaders, greeplijsten en meubelschapsystemen tot zwarte scharnieren en meubelgrepen: bij Ostermann vindt de meubel-, keuken- en interieurbouwer alles, wat hij voor het maken van een zwart interieur nodig heeft. Een uitgebreid overzicht vindt men in de Ostermann Online-Shop, wanneer men het zoekbegrip „blackisback“ in het zoekveld op de homepagina intypt. Voor deskundig advies op maat staan goed opgeleide medewerkers iedereen graag te woord. Bijzonder opvallend is de snelle levering van voorraadartikelen. Zo worden alle voor 16.00 uur bestelde voorraadartikelen, normaal gesproken de volgende werkdag geleverd.

Verdere informatie is te vinden via het zoekbegrip „blackisback“ op de homepagina www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.