Platform voor de interieurbouwbranche
Optimale opbrengst vloerverwarming
Voor elke vorm van vloerverwarming heeft Unifloor een passende ondervloer.

Optimale opbrengst vloerverwarming

Contactgeluid reducerende ondervloer: voor makkelijker renoveren

Unifloor is naar eigen zeggen helemaal klaar voor de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Hier geeft de ondervloerenspecialist weer verschillende demonstraties. Daarnaast staat de nieuwe ondervloer Jumpax Acoustic centraal.

“Op InCoDa laten wij opnieuw zien wat ons onderscheidt”, zegt marketing medewerker Joyce Anbergen. “Wij bieden ondervloeren voor elke situatie, om snel en makkelijk een absoluut vlakke vloer te realiseren waar PVC, laminaat of andere vloerbedekking op geplaatst kan worden.” 

Jumpax Acoustic van Unifloor.

Unifloor blijft inspelen op ontwikkelingen in de branche. “Zo merken we dat steeds meer oude panden omgebouwd worden naar appartementen. Hiervoor introduceren wij Jumpax Acoustic. Daarnaast is vloerverwarming een hot thema. Veel van onze ondervloeren zijn bij uitstek geschikt om hiermee te combineren.”

In kantoorpanden bevinden zich vaak oude houten draagvloeren. “Dit is geen eenvoudig vloertype om te egaliseren. Speciaal hiervoor komen wij met Jumpax Acoustic, een contactgeluid reducerende ondervloer die de renovatie veel makkelijker maakt. Net als onze andere producten combineert de Jumpax Acoustic ondervloer onze kernwaarden: tijdbesparend, contactgeluid reducerend en egaliserend.” Het systeem van 18mm heeft een contactgeluidreductie van 10 dB of meer en is NSG-Gecertificeerd. “We zijn nu bezig met de introductie van dit product en onze klanten zijn super positief. We zijn daarom ook erg benieuwd naar de reacties op InCoDa.”

Opbrengst van vloerverwarming geoptimaliseerd

Een tweede belangrijk thema voor Unifloor betreft de ondervloeren die geschikt zijn voor vloerverwarmingssystemen. “Deze producten, zoals onze Heat-Pak en Heat-Pak Plus ondervloeren, geven wij op InCoDa extra aandacht. Vloerverwarming wordt steeds meer toegepast, en de gebruiker wil dan natuurlijk kunnen profiteren van een optimale opbrengst. Dit maken wij mogelijk door de lange warmteweerstand van de ondervloeren, die zowel watergedragen als elektrische vloerverwarming beschikbaar zijn. Daarnaast bereik je hiermee optimale egalisatie en stabiliteit.”

Het bedrijf verwacht veel van de deelname aan InCoDa. “Vorig jaar werd de eerste editie na de pandemie goed bezocht, maar we hopen dit jaar natuurlijk op hetzelfde of meer. Op de beurs worden we omringd door onze klanten. We zijn beschikbaar om hen te ondersteunen, zodat een win-win situatie voor alle partijen ontstaat.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.