Platform voor de interieurbouwbranche

Archieven

Technische productiemedewerker

PCG
Lees het gehele artikel

Plantag Coatings Groep BV is op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technische medewerker beitsen en lakken krijg je een functie waarin je een belangrijke bijdrage levert aan het ontwikkelen en maken van kleuren voor de meubel-, glas-, kunststof-, standbouw- en parketindustrie. Regelmatig loop je een gebouw of winkel binnen waar de lakken van Plantag Coatings zijn verwerkt. 

Werkzaamheden
* Lakken en beitsen maken voor de industrie (oa met een kleurmengmachine en kleurrecepten)
* Het controleren van de gemaakte beitsen aan de hand van een kleurproef.
* Afvullen in blikken, klaarzetten en sealen voor (internationaal) transport.
* Administreren en opbergen van de geproduceerde beitsen op chargenummers.
* Verantwoordelijk voor je eigen werkruimte.

Wie ben jij?:
* Je houdt niet van stilzitten en kan onder druk werken.
* Je bent geïnteresseerd in kleuren, verf en beitsen
* Je vindt het fijn zelfstandig te werken in een gezellig team en je bent collegiaal. Je werkt nauw samen met de kleurontwikkelaar, verkoop en kantoor.
* Je hebt een LBO-MBO werk en denkniveau.
* Je bent in het bezit van het heftruckdiploma of wil deze behalen.
* Ervaring in de productie van beitsen en lakken is een pré

Aantal uur per week:
* 28 – 32 uur
*Het aantal uren is afhankelijk van wat jij wilt of kunt. De basis is technische productie maar in overleg kunnen we kijken wat je nog meer kunt doen.

Wat bieden wij:
Werken bij PCG Coatings BV te Arnhem, is kiezen voor zekerheid. Al meer dan 25 jaar bedenken en ontwikkelen we de nieuwste kleuren voor de meubelindustrie. Je krijgt de kans je te ontplooien binnen een gezellige, open en informele organisatie, waarin je veel ruimte hebt om je te ontwikkelen en verbetervoorstellen aan te dragen. Een functie waarbij je te maken hebt met trendy meubelfabrikanten, uitdagende projecten (oude kastelen en winkelketens), onmisbare medische apparatuur fabrikanten en toonaangevende muziekinstrumentbouwers. 

Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring), aangevuld met goede arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en een 13e maand.

CNC Instructeur

De-Groot
Lees het gehele artikel

Ben jij technisch onderlegd en schakel jij graag met diverse partijen? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je naast het geven van scholing en training ook medeverantwoordelijk bent voor de opstart van de door ons uitgeleverde CNC-machines?

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als CNC Instructeur?

Als CNC Instructeur ga je scholing geven aan bedrijven die bij ons een CNC-machine hebben aangeschaft.Als CNC Instructeur ben je medeverantwoordelijk voor de scholing en opstart van de door ons uitgeleverde CNC-machines en (uitgebreide) uitleg aan de klant. Wanneer onze technici de machine in bedrijf hebben gesteld, neem jij het van hen over. De instructies aan de klant worden zowel bij ons als op de locatie van de klant verzorgd. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland heen. Naast het geven van scholing aan de klant kan je ook ingezet worden bij in bedrijfsstellingen en storing naar gelang jouw kennis. Mochten deze echter te complex zijn, zullen jouw collega’s op kantoor en in de buitendienst dit verder oppakken. Wij zorgen voor een gedegen inwerkperiode, waarbij je mee op pad gaat met onze ervaren CNC-instructeurs en specialisten.
Tot je taken behoren verder:

  • Borgen van de voortgang van de projecten op locatie bij de klant;
  • Schrijven van simpele macro’s;
  • Opstellen van eindrapportages bij afronding van een project.

Wat vragen we van je als CNC Instructeur?

Van nature ben je technisch sterk onderlegd en wil graag leren. Naast het technische aspect van deze functie vind je het ook leuk met verschillende partijen te schakelen. Door jouw communicatieve skills communiceer je dan ook goed en helder met de klant, jouw collega’s en samenwerkingspartners. Doordat de instructies zowel bij ons op kantoor als bij de klant op locatie worden verzorgd, vragen we hierin flexibiliteit van je. Reisbereidheid is dus een belangrijke factor voor deze functie. Vanuit jouw klant- en servicegerichtheid zorg jij ervoor dat onze klanten aan het einde van het traject tevreden zijn en aan de slag kunnen met hun nieuwe machines. In deze functie ben je voornamelijk zelfstandig op pad.Verder vragen we:

  • Werk- en denkniveau op MBO niveau, bij voorkeur heb je een opleiding afgerond in de richting van Industriële Automatisering, Informatica, Elektrotechniek of Mechatronica;
  • Sterk in de omgang met computers, affiniteit met besturingssystemen en netwerken zien wij als pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
  • Ervaring met 3D tekenen en CAD tekenen is een pré.

Waar kom je te werken als CNC Instructeur?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met bijna 100 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren onderdelen voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als CNC Instructeur?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.
We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend.
Daarnaast kun je denken aan:

  • Auto van de zaak
  • Diverse opleidings en trainingsmogelijkheden
  • 34 vakantiedagen

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar, onze HRM-specialist via 06 8244 6460 of reageer direct via onze website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.