Platform voor de interieurbouwbranche
Op zoek naar een materiaal voor een speciaal interieur?

Op zoek naar een materiaal voor een speciaal interieur?

Als interieurarchitect, -ontwerper of meubelmaker ben je altijd op zoek naar bijzonder materiaal dat past bij de smaak van de opdrachtgever. Speciale interieurs beginnen met de HPL Specials collectie van DecoLegno. Deze collectie bevat bijzondere decors, variërend van natuurlijke houtstructuren in planken of visgraat motief, tot rauwe steensoorten. Maar ook decors die een 3D textiel beleving geven of die van doorgestikt leer.

De structuur visgraat

We laten ons graag betoveren door de wondere wereld van hout. De natuurlijke uitstraling van hout, de variatie in nerfstructuren en het warme kleurenpalet zorgen voor sfeer in ieder interieurontwerp. Wij houden van hout! In de HPL Specials collectie zijn diverse, natuurlijke houtdecors te vinden.

We zijn bekend met het motief visgraat, dat we vaak terug zien in vloeren. Maar met dit HPL plaatmateriaal zijn vele nieuwe toepassingen mogelijk. Wat dacht je van een keukenontwerp of een badkamermeubel in visgraat motief? Het Visgraat decor is verkrijgbaar in de kleuren licht, bruin-, rood- en zwart eiken. Hiermee is er voor iedere interieurstijl een passende variant. Van blond Scandinavisch tot modern zwart, en van klassiek rood tot landelijk bruin. Vraag vandaag nog je gratis staal aan om het zelf te ervaren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.