Platform voor de interieurbouwbranche
Op weg naar een duurzaam product. Hout ontmoet Solid Surface

Op weg naar een duurzaam product. Hout ontmoet Solid Surface

Voor een kantoorgebouw in Amstelveen produceerde Solid Surface International in opdracht en in samenwerking met Verschuren Interieurbouw een harmonieus ontwerp gemaakt van hout en Staron® Solid Surface.

Wat daar opviel?

De 6 meter lange, naadloos verlijmde receptiebalie past perfect in het totaalconcept en versmelt met de omgeving tot een representatieve ontvangsthal. Het gefreesde, verlichte bedrijfsembleem en de diepgetrokken elementen combineren alle technische materiaaleigenschappen van Solid Surface optimaal. Het niet-poreuze oppervlak is duurzaam, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen de meest voorkomende desinfectiemiddelen.

THE WALL, Eindhoven Residentie transformatie, samenwerkings project in opdracht van TB3 Investments.

“Het was voor ons belangrijk om voor dit project de beste en hoogste kwaliteit materialen te gebruiken volgens de eisen van de klant en een zeer ​​duurzaam product te creëren”, zegt Jan van Otterdijk, directeur Solid Surface International.

AHTC office gebouw, Amsterdam Wastafel | Staron® Pebble Grey.

“De symbiose tussen solid surface, hout en andere trendy materialen zoals beton stellen ons in staat om onbeperkte design- en kleurconcepten te realiseren. Als producent van gespecialiseerde projecten kunnen we dit op elke denkbare wijze implementeren.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.