Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Op weg naar een duurzaam product. Hout ontmoet Solid Surface

Binnenwerk-editorial_Meijburg_page-size

Tekst | Solid Surface International

Beeld | Solid Surface International

18 juli 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Voor een kantoorgebouw in Amstelveen produceerde Solid Surface International in opdracht en in samenwerking met Verschuren Interieurbouw een harmonieus ontwerp gemaakt van hout en Staron® Solid Surface.

Wat daar opviel?

De 6 meter lange, naadloos verlijmde receptiebalie past perfect in het totaalconcept en versmelt met de omgeving tot een representatieve ontvangsthal. Het gefreesde, verlichte bedrijfsembleem en de diepgetrokken elementen combineren alle technische materiaaleigenschappen van Solid Surface optimaal. Het niet-poreuze oppervlak is duurzaam, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen de meest voorkomende desinfectiemiddelen.

THE WALL, Eindhoven Residentie transformatie, samenwerkings project in opdracht van TB3 Investments.

“Het was voor ons belangrijk om voor dit project de beste en hoogste kwaliteit materialen te gebruiken volgens de eisen van de klant en een zeer ​​duurzaam product te creëren”, zegt Jan van Otterdijk, directeur Solid Surface International.

AHTC office gebouw, Amsterdam Wastafel | Staron® Pebble Grey.

“De symbiose tussen solid surface, hout en andere trendy materialen zoals beton stellen ons in staat om onbeperkte design- en kleurconcepten te realiseren. Als producent van gespecialiseerde projecten kunnen we dit op elke denkbare wijze implementeren.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht