Platform voor de interieurbouwbranche
Overig

Op maat met maatwerk

DecoLegno-Trap-–-LR28-Sablé-Team2-–-Klaas-de-Jong-CS

31 mei 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Natuurlijke materialen zijn vaak favoriet, maar de manier van toepassing of het budget kan een belemmering zijn. Dan biedt de collectie decoratief plaatmateriaal van DecoLegno uitkomst. Zo ondervond ook Klaas de Jong toen hij werd gevraagd om het nieuwe kantoorpand van Moving Spirits in Groningen te ontwerpen. Van de vergaderboxen tot de keuken en van de trap tot de wandafwerkingen. Het maatwerk is gerealiseerd in samenwerking met Team2 interieurbouw. 

De keuze voor materialen 

“De materiaalkeuze voor een interieurontwerp hangt af van een aantal factoren. De kleurvastheid, sterkte van het product maar ook de prijs. Het decoratief plaatmateriaal van DecoLegno is erg sterk, krasbestending en kleurvast. De dessins en structuren zijn fantastisch, niet van echt te onderscheiden en de diversiteit is eindeloos. Voor de wandafwerking van de verschillende aparte ruimtes heb ik gekozen voor HPL in FB48 Ares en FB60 Ares” vertelt Klaas. Het opvallende blokmotief met wisselende nerfrichting is uitgevoerd in houtlook LR28 Sablé. 

Voordelen van maatwerk 

“Het voordeel van maatwerk is dat je rekening kunt houden met de routing van het pand, de lichtinval en de ergonomie. Maar ook met de afdelingen binnen een bedrijf en welke afdelingen met elkaar in verbinding staan. Deze wil je dicht bij elkaar houden. Daarnaast kun je een ruimte optimaal benutten en kun je met maatwerk overal omheen werken, zoals ramen of nissen” aldus Klaas. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele project? Bekijk het artikel via DECOLEGNO.NL 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht