Platform voor de interieurbouwbranche
Op deze apps kan iedereen bouwen. Letterlijk!

Op deze apps kan iedereen bouwen. Letterlijk!

Dat Van Hoecke opnieuw uitgeroepen is tot Factory of the Future, komt niet als een verrassing. Innovatie is volop troef, want in Sint-Niklaas lanceert de expert in meubelbeslag twee apps die meubelbouwers het werkleven makkelijker maken en ondersteunen om een optimaal resultaat te behalen. Dankzij deze apps wordt bestellen bij Van Hoecke en het monteren van beslagoplossingen een stuk eenvoudiger.  

Klik, swipe, bestel met de bestelapp van Van Hoecke
Het Belgische familiebedrijf lanceerde al eerder een vernieuwde website met een uitgebreide en gebruiksvriendelijke webshop. Met de Van Hoecke app ging men nog een stap verder om het bestelproces te vereenvoudigen en maakten men van de smart­phone hét communicatiemiddel bij uitstek. Eenvoudig herbestellen van stockproducten of voorgemonteerde lades door de barcode te scannen of het melden van schadegevallen. De klant hoeft enkel maar de smartphone er bij te pakken. Door simpelweg de Blum barcode of QR-code van de lade te scannen, worden de producten automatisch toegevoegd aan de online winkelkar. Het gemak dient de klant! 

Progressive Web app
De Van Hoecke app is een Progressive Web app die gebruik maakt van een mobiele browser. Het is dus niet nodig om hem te downloaden in de App of Play Store. Het grote voordeel daarbij is dat je steeds aan de slag kunt met de laatste versie van de app zonder daarvoor de updates in de gaten te moeten houden. 

EASY ASSEMBLY-app

Eenvoudig scannen. En, de producten worden toegevoegd aan het winkelwagentje.

Om te starten surf je gewoon met je mobiel toestel naar: https://app.vanhoecke.be.

Digitale handleiding: de EASY ASSEMBLY-app
Naar een werf vertrekken met een koffer vol montagehandleidingen behoort definitief tot het verleden dankzij de handige EASY ASSEMBLY-app van Blum. Dankzij de app is alle relevante informatie onmiddellijk binnen handbereik en meteen beschikbaar op de eigen smartphone of tablet. Dat spaart tijd en verzekert de gebruiker van een hoge kwaliteit bij de plaatsing en afwerking van de meubelen. 

EASY ASSEMBLY-app

Het werkleven van de meubelbouwers wordt nog makkelijker!

Aan de hand van montagevideo’s en -handleidingen begeleidt de app de gebruiker door iedere stap van het montageproces. Bovendien worden de exacte boorplaats en instelling van verschillende beslagtoepassingen duidelijk getoond aan de hand van interactieve toepassingen. Grootste pluspunten van deze app zijn dus de tijdsbesparing en garantie van hoge kwaliteit wanneer de meubelen geplaatst en afgewerkt worden. De EASY ASSEMBLY-app is gratis te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store. 

Meer informatie over beide apps is heel eenvoudig terug te vinden op de website van Van Hoecke: www.vanhoecke.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.