Argent Alu
01:08
11-10-2018

Onzichtbaar ingewerkte binnendeuren en strakke gevelbekleding

Het subtiel inwerken van glazen schuifdeuren was tot dusver nooit een sinecure. Deurbeslag bleef altijd opvallend zichtbaar en bovendien is het niet noodzakelijk om de nodige gaten te moeten boren voor de bevestiging van het glazen blad. 

Nu het invisidoor SDX-pakket van argenta verkrijgbaar is met de nodige accessoires voor de bevestiging van glazen deuren tot 100 kg, hoeft dat geen obstakel meer te zijn. Deurkader en inbouwrail zijn dezelfde als in het klassieke invisidoor SDX-systeem, maar zijn hiervoor aangevuld met twee  glasklemmen voor het deurblad. Die worden discreet aan het oog onttrokken dankzij een aluminium afdekprofiel, standaard van een laag primer om mee te schilderen met de muur. 

Aanraken volstaat om slimme binnendeur te openen
Strakke binnendeuren worden trouwens steeds ‘slimmer’. Het Invisidoor DL onzichtbare binnendeursysteem van argenta is nu namelijk ook beschikbaar in een ‘Smart Entrance’ variant. Die is uitgerust met een elektrisch slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je de vlakliggend ingewerkte handgreep aanraakt. Die handgreep kan trouwens mooi ingefreesd worden. Met een keuze tussen een inox look of een geprimerde handgreep, blijft de keuze open om die al dan niet mee in dezelfde kleur als het deurblad te schilderen. Handig om weten is dat het slot van elke invisidoor binnendeur perfect vervangbaar is door dit elektrisch slot.

Argent Alu

Strak verticaal lijnenspel,  voor binnen én buiten
Renson tilt de aankleding van binnen- en buitenruimtes naar een ongekend niveau dankzij de nieuwe Linarte design wandbekleding. Muren, deuren, poorten, hal of woonkamer: Linarte maakt van elke binnen- en buitenruimte één uniform en strak geheel. De profielen van deze verticale wandbekleding worden individueel gemonteerd. Dat betekent dat je niet alleen de drie verschillende profielen (‘Even’, ‘Block 16’ en ‘Block 33’) onderling kan combineren, maar er ook gebogen wanden kan mee afwerken. 

Het laat bovendien toe je creativiteit de vrije loop te laten en een unieke wand, met verschillende schaduweffecten en een gevarieerd lijnenspel te creëren. De houten invullingen of ledstrips en de mogelijkheid om meerdere kleuren te combineren, maken van Linarte de meest personaliseerbare, verticale wandbekleding op de markt.     

Tekst en beeld: Argent Alu

Binnenwerk partners

Push to open SilentHardeman Maatwerk