Platform voor de interieurbouwbranche
Ontwerpbureau Grand&Johnson Amsterdam en Blok Plaatmateriaal presenteren samen een nieuwe collectie geselecteerde houtfineren tijdens het designfestival Glue!

Ontwerpbureau Grand&Johnson Amsterdam en Blok Plaatmateriaal presenteren samen een nieuwe collectie geselecteerde houtfineren tijdens het designfestival Glue!

Jeroom Jansen, Bertel Grote en Nick Dickers van Grand & Johnson selecteerde speciaal uit de authentieke, hoogwaardige fineercollecties van Blok by Carina en Blok Plaatmateriaal een eigen collectie Grand&Johnson houtfineercollectie. Specifiek voor hun eigen klanten en passend bij de zo specifieke stijlkenmerken van rust en strakke eenheid met gevoel voor detail. Deze collectie wordt gelanceerd tijdens het festival Glue, Amsterdam connected by design. Een betere connectie is niet te bedenken.

Houtsoorten die zintuigen doen prikkelen

In de showroom van Grand&Johnson vindt u deze met zorg geselecteerde collectie, welke een combinatie is van lichte en donkere houtsoorten. Warm, doorleefd en veelal met een rijke historie. De geuren en kleuren van het materiaal zijn een ware beleving die de zintuigen doen prikkelen en stralen de kwaliteit uit welke zo karakteristiek is voor hout. Met deze ingrediënten zijn Grand&Johnson in staat de particuliere en commerciële klanten mee te nemen in hun ontwerpwereld en ze te laten voelen wat echt goed past.

Evenwicht in vormen, kleuren en detaillering

Waarbij Grand&Johnson voortdurend wordt gezocht naar evenwicht in vormen, kleuren en detaillering, staat de fineercollectie van Blok Plaatmateriaal garant voor deze eigenschappen. Fineer heeft een smaakvolle en rijkgevulde natuurlijke tekening. De boomkern vertelt over de tijd die is verstreken en de gekleurde organische stoffen laten de tijd zien die door de boom voorbij gegaan is. De harsen, het gom, de looistoffen, ze zorgen voor de natuurlijke verduurzaming en prachtige kleur, vorm en geur. Kortom, een high end State of the Art collectie waarin kwaliteit samenkomt. De 15 exclusieve fineren zijn gepresenteerd in de 420 m2 conceptstore in de Hallen in Amsterdam Oud-West. Een bezoek meer dan waard!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.