Platform voor de interieurbouwbranche
Ontketen volledig potentieel voor ultiem werkplezier
Eigenaars Toon en Holly Verschuren. (Beeld: Minneboo Fotografie)

Ontketen volledig potentieel voor ultiem werkplezier

Geef medewerkers kansen voor opleiding en groei

Met een sterke focus op opleiding en doorgroeimogelijkheden, werkt Verschuren Interieurbouw nauw samen met opleidingsbedrijven en onderwijsinstellingen in de regio om vakmensen op te leiden. Het bedrijf hecht waarde aan goed voorbereide medewerkers die hun complete potentieel benutten. Het resultaat: minder verloop van personeel en medewerkers die volledig in hun kracht staan.

Hier wordt (samen)gewerkt aan de mooiste interieurprojecten.

Een nieuwe fase

Verschuren Interieurbouw, een bloeiend bedrijf met ruim 75 gemotiveerde medewerkers, heeft eind 2020 een nieuwe fase ingeluid. Het familiebedrijf, opgericht door Toon sr., wordt nu geleid door de tweede generatie, broer en zus Toon en Holly Verschuren. Sinds de verhuizing naar een ruimer pand hebben ze hun eigen stempel op het bedrijf weten te drukken. Holly en Toon vinden autonomie en gedeelde verantwoordelijkheid belangrijk. Voor iedereen in de organisatie is er belangrijk werk dat opgepakt en gedragen moet worden. Door de verantwoordelijkheden te delen komen medewerkers tot bloei en ontstaat er een teamprestatie met voldoening.

Focus op ontwikkeling en samenwerking

Binnen de visie van het bedrijf staan opleiding en groei centraal. Holly Vertelt: “Wij geloven sterk in de kracht van opleiding en doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers. Samen met opleidingsbedrijf BosMti Groep en het SUMMA College investeren we in het opleiden van vakmensen. We vinden het belangrijk medewerkers te stimuleren om hun vaardigheden te ontwikkelen. Maar vooral om ze in hun kracht te zetten. Dat komt ten goede aan de werksfeer, de productie maar vooral aan de persoon zelf. Iemand die op de verkeerde plek staat is nooit tevreden. We hechten waarde aan goed voorbereide en gemotiveerde teamleden, alleen zo kunnen we onze kwaliteit waarborgen.”

Er is nog ruimte voor meer werkvoorbereiders.

Balans tussen werk en privé

Het streven naar een goede balans tussen werk en privé staat, ondanks dat het een grote uitdaging is, hoog op de agenda bij Verschuren Interieurbouw. Holly benadrukt: “Ondanks dat we de voorkeur geven aan werkweken van 40 uur, veren we mee met de veranderende tijd waarin jonge vaders graag ouderschapsverlof opnemen en tijdelijk een vierdaagse werkweek genieten. Op deze manier willen we een stimulerende kracht zijn voor onze medewerkers en hen helpen een stevige basis te leggen voor hun toekomst.”

De jeugd heeft de toekomst.

Investeren in groei en ontwikkeling

Naast een goede werk- en privébalans wordt het belang van een solide basisopleiding voor nieuwe medewerkers wordt door Holly onderstreept, vooral voor jonge nieuwkomers: “We willen hen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen en te groeien, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. We bieden onze medewerkers de mogelijkheid om hun potentieel volledig te benutten.”

Dicht het gat tussen MBO en HBO

“In de interieurbouwbranche ervaren we niet alleen veranderende technologieën en een nieuwe generatie werknemers, maar ook een verschil in opleidingsniveaus. Terwijl interieurbouwers vaak een MBO-opleiding hebben, opereren aannemers op HBO-niveau. Om dit verschil te overbruggen, werken we nauw samen met opleidingspartner BosMti Groep om het gat tussen MBO en HBO te dichten”, aldus Holly.

Samenvattend….Verschuren Interieurbouw gelooft dus in het ontketenen van het volledige potentieel van medewerkers voor ultiem werkplezier. Momenteel heeft het bedrijf nog openstaande vacatures voor werkvoorbereiders, een CNC expert en interieurbouwers. Om de medewerkers goed voor te bereiden en hun vakmanschap volledig te benutten, legt de organisatie – zoals gezegd – een sterke focus op opleiding en samenwerking met opleidingsbedrijven en onderwijsinstellingen in de regio. Samen met het team streven ze naar een duurzame toekomst waarin vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.