Platform voor de interieurbouwbranche
Ontdek de warmte van wijnrood in je interieur: maak kennis met Sunset Terracota
Donkerrood geeft je interieur een warme en gezellige sfeer.

Ontdek de warmte van wijnrood in je interieur: maak kennis met Sunset Terracota

Natuurlijke en diepe kleuren zijn helemaal in de mode in het interieur van dit seizoen en wijnrood is een van de meest opvallende kleuren. Het kan je interieur direct een warme, gezellige en elegante sfeer geven. Een mooie manier om deze kleur te integreren in je interieur is door gebruik te maken van de ultra matte Technical Matt platen. En nu is er goed nieuws, want Finsa heeft een nieuwe kleur aan haar collectie toegevoegd: Sunset Terracota. In dit artikel lees je alles over de voordelen van deze innovatieve plaat en hoe Sunset Terracota jouw interieur naar een hoger niveau kan tillen.

Wijnrood, de trendy kleur voor een warm interieur

Wijnrood is een populaire kleur geworden in de interieurwereld. Het is een prachtige kleur die een gevoel van warmte en gezelligheid in een kamer kan brengen. Deze diepe, rijke kleur kan worden gebruikt als accentmuur of als kleur voor meubels of accessoires. Wijnrood is een veelzijdige kleur die kan worden gecombineerd met andere warme tinten zoals goud, koper en bruin om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. In combinatie met zwarte accenten straalt het moderniteit en luxe uit.

Onze nieuwe kleur Sunset Terracota in de collectie Technical Matt past perfect bij deze trend. Het is een warme en diepe kleur die een luxe sfeer in een kamer kan creëren. Deze kleur kan perfect worden toegepast in keukens, badkamers en andere zwaar belaste oppervlakken. Onze Technical Matt collectie is speciaal ontworpen voor zwaar horizontaal gebruik en biedt een ultra-matte, fluweelzachte afwerking die anti-fingerprint en krasvast is. Om een juiste match met onze decoratieve oplossingen te garanderen, kunnen we zowel kantenband als HPL aanbieden.

Genoeg van de houtlook en zwarte keukens? De Sunset Terracota zorgt voor een luxe keuken, zeker in combinatie met zwarte accessoires.

Voordelen van de Technical Matt collectie: antibacterieel, krasbestendig en meer

Onze Technical Matt collectie biedt vele voordelen, bekijk ze hier. Het is antibacterieel en zeer krasbestendig, waardoor het een duurzame oplossing is voor zwaar belaste oppervlakken, zoals bureaubladen.

Het heeft een extreem mat uiterlijk, wat zorgt voor een elegante en moderne uitstraling en is bestand tegen droge hitte en geschikt voor contact met voedsel. Uitermate geschikt voor in de keuken dus! Het is ook eenvoudig te reinigen en bestand tegen desinfectiemiddelen zoals verdund bleekmiddel of waterstofperoxide. Het kan zowel horizontaal als verticaal worden toegepast, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Technical Matt zorgt voor een ultra mat én duurzaam meubel.)

Bezoek onze stand op Design District en ontdek de mogelijkheden van Sunset Terracota en Technical Matt

Als u binnenkort de beurs Design District bezoekt, breng dan zeker een bezoek aan onze stand om deze Sunset Terracota kleur en de rest van de Technical Matt collectie in actie te zien. Hexagon Interieur en Interior Way Home maakten voor deze stand speciaal een werkplekmeubel van de populaire Technical Matt kleur Cashmere en het nieuwe Sunset Terracota samen met gave details in de gefineerde Tex in notenhout.

Onze producten bieden niet alleen de nieuwste trend in kleur, maar ook duurzame en functionele oplossingen voor uw interieurprojecten. Technical Matt is namelijk een Cradle-to-Cradle Bronze gecertificeerd product. Dit houdt in dat onze producten zijn ontworpen met het oog op het verminderen van afval en het maximaliseren van hergebruik van materialen. Dit sluit perfect aan bij de trend van duurzaamheid en milieubewustzijn in de interieurwereld.

Beschikbaarheid

De Technical Matt plaat is beschikbaar via onze Premium Partners Baars & Bloemhoff en Maiburg in Nederland en via Cras in België. De plaat is gemaakt van Finsa’s exclusieve Superpan dragerplaat, die zowel HDF toplagen als een spaanplaat kern heeft. Dit maakt de plaat zeer machinaal bewerkbaar en bestand tegen impact. De ultra-matte toplaag is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Meer informatie over Technical Matt is beschikbaar op de website van Finsa of die van hun verdelers.

Deze ultra-matte plaat met anti-fingerprint finish is dus verkrijgbaar in de uni kleuren wit, titan (grijs), zwart, lichtgrijs, beige en in het donkerblauw, donkergroen en dus de nieuwe wijnrode kleur Sunset Terracota. Ook verkrijgbaar in een wit of zwart marmer decor.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.