Platform voor de interieurbouwbranche
Online zaagservice gaat graag aan de slag met nieuwe texturen

Online zaagservice gaat graag aan de slag met nieuwe texturen

Vorig jaar zomer zei Tim van der Gragt, bedrijfsleider bij Adzaagt.nl in Heemskerk het al: hij was blij met de start van de samenwerking met DecoLegno. “Hierdoor ontdekken onze opdrachtgevers, zoals interieurbouwers en ook particulieren meer mogelijkheden. Dit najaar zijn bovendien twee nieuwe texturen geïntroduceerd, waar Adzaagt.nl zélf ook graag mee aan de slag gaat.

Collega Melissa Weijers, verantwoordelijk voor de communicatie bij Adzaagt.nl, vertelt dat de online zaagservice steeds bekender wordt in Nederland. “We zagen en frezen plaatmateriaal tot op de millimeter nauwkeurig. We kunnen elke gewenste bewerking uitvoeren. Of het nu gaat om een cirkel, driehoek, ovaal of andere vorm. Alles kan. En dat geldt ook voor scharniergaten en rijgatboringen. Natuurlijk werken we met hout van meubelmakers kwaliteit. Ook voorzien we plaatmateriaal van kantenband. We leveren binnen 5 tot 10 dagen, we hebben een ruim assortiment en we hebben in de loop der jaren veel expertise opgebouwd. We kunnen onze opdrachtgevers dan ook goed adviseren.” Melissa stipt tevens de online besteltool aan. “In een paar muisklikken heeft iedere klusser het juiste plaatmateriaal.”

De medewerkers van Adzaagt.nl zijn hard aan het werk maar er is altijd oog voor precisie!

“Zoals gezegd zijn we daarnaast hartstikke blij met de samenwerking met DecoLegno. We hoeven het– denk ik – niemand te vertellen maar dit bedrijf staat absoluut bekend om haar onderscheidende collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Deze leent zich bij uitstek voor hoogwaardig kwalitatief meubelmaatwerk. De nieuwe collectie laat een grote diversiteit in texturen zien. Deze varieert van natuurlijk hout tot luxe leer, van aaibaar textiel tot stoer beton en van elegant marmer tot eigentijdse unikleuren. Het zijn texturen die qua uitstraling niet onder doen voor die van echte materialen. Wij werken echt heel graag met hun producten.”

Wilgenhout niet voor de kachel

Melissa is daarom blij met de introductie van de nieuwe textuur ‘Ceppo’ van Cleaf. “Deze collectie is geïnspireerd op wilgenhout, met zijn karakteristieke spint. Daar waar natuurlijk wilgenhout voornamelijk wordt gebruikt voor het aanmaken van de kachel, biedt Ceppo ongekende mogelijkheden voor maatwerk en een tijdloze vormgeving in het interieur”,  vertelt Melissa. 

“Het houtdecor toont een verticale belijning die optisch wordt versterkt door de warme kleurnuances. De voelbare structuur is subtiel en doet denken aan kleine poriën. Ceppo heeft een natuurlijke uitstraling en is breed toepasbaar. Van keukenfronten tot kastenwand en van openhaard- tot badkamermeubel. Maar denk ook aan wandafwerking, balies of roomdividers.”

Melissa vertelt dat Ceppo via DecoLegno uit voorraad leverbaar is in decorspaanplaat met bijpassend ABS-kantenband. De kleuren variëren van trendy krijtwit tot naturel en van warm- tot donkerbruin. “Het moge duidelijk zijn dat wij – bij Adzaagt.nl – de interieurbouwer graag ondersteunen met het op maat zagen en frezen van deze nieuwe textuur of met het toevoegen van de juiste kantenband.”

De natuurlijke look van eikenhout 

Maar er is nóg een introductie, laat Melissa weten. “Ik heb het over de structuur Quercia, ook van Cleaf. Deze vindt haar inspiratie in eikenhout. In deze collectie beleef je de voelbare synchroon nerf van kwartiers hout. Deze geeft de natuurlijke beleving van geborsteld fineer. De platen hebben aan beide zijden structuur Quercia, en dat maakt deze geschikt voor een verwerking in open kasten. Het blonde decor S206 is kleurvast, sluit aan bij de populaire Japandi-stijl en laat zich goed combineren met andere materialen en kleuren in het interieur.”

Melissa tot slot: “Intussen hebben we de eerste bewerkingen bij ons in de werkplaats in Heemskerk gedaan, tot tevredenheid van ónze opdrachtgevers, maar we verwachten hier de komende weken en maanden nog veel meer van.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.