Platform voor de interieurbouwbranche
Nu ook digitaal: de nieuwste bouwradio van Metabo

Nu ook digitaal: de nieuwste bouwradio van Metabo

  • Compacte bouwvorm
  • Werkt op accu-pack en netvoeding
  • Digitale radio-ontvangst

Het geluid creëert de muziek, dat wil zeggen in dit geval: de heldere ontvangst en het volle geluid uit de nieuwe digitale bouwradio van Metabo. Of het nu buiten op de bouwplaats is of binnen in de werkplaats – met de R 12-18 DAB+ BT is de muziek overal te horen. Want de radio werkt op netvoeding en op accu-packs; alle Metabo accu-packs van 12 tot 18 Volt passen in het nieuwe apparaat. Met een 8.0 Ah LiHD-accu werkt de radio zelfs max. 36 uur – dat is voldoende voor meer dan vier hele werkdagen. Aangezien de radio licht en compact is, kan hij overal goed mee naartoe worden genomen en is er altijd een plekje voor te vinden. Het robuuste frame beschermt de behuizing rondom.

Met zijn grote luidspreker en volle geluid voert de R 12-18 DAB+ BT op iedere bouwplaats de boventoon. Met de optionele Bluetooth-streaming-functie kunnen de lievelingsmuziek of podcasts ook via smartphones en tablet-pc’s op de R 12-18 DAB+ BT worden afgespeeld. Op het grote display ziet men alle belangrijke informatie goed leesbaar in een oogopslag. De radio heeft grote knoppen, zodat men deze ook met werkhandschoenen comfortabel kan bedienen.

Efficiënte accu-technologie – fabrikantoverkoepelend
De radiokan met alle 18 Volt accu-packs van Metabo gebruikt worden, die ook met machines van andere fabrikanten uitwisselbaar zijn. Want Metabo is deel van het Cordless Alliance System (CAS). Binnen het CAS zijn meer dan 110 machines van verschillende fabrikanten met een accu-pack 100% uitwisselbaar en naar wens te combineren.

Technische gegevens in één oogopslag

  R 12-18 DAB+ BT
Spanning 12 V / 14,4 V / 18 V / 230 V (met snoer)
Afmetingen (l x b x h) 23,9 x 17,6 x 18,2 cm
Technische kenmerken DAB AM/FM – 10 opgeslagen zenders

Bluetooth

Luidspreker 8 Watt; 3,5″
Accu-looptijd 12 V

2.0 Ah: 6h

14,4 V

2.0 Ah: 7,2h

18 V

2.0 Ah: 9h

18 V LiHD

8.0 Ah: 36h

Gewicht 1,85 kg (zonder accu-pack)
Kabellengte 1,80 m

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.