Platform voor de interieurbouwbranche
Nog meer keuze bij Ostermann

Nog meer keuze bij Ostermann

Bij Ostermann zijn ruim 40 verschillende modellen komgrepen en greeplijsten verkrijgbaar, waaronder de komgrepen “Polka” en “Pogo”. Deze zijn nu in nog meer kleuren verkrijgbaar.

Ostermann biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een grote keuze aan greeplijsten en komgrepen in talrijke vormen en kleuren. Standaard op lengte of op maat geconfectioneerd. De komgrepen bieden de keuken-, meubel- en interieurbouwer een elegante designoplossing. Met de subtiele, maar onmiskenbare lijnen brengt men bij elk front eye-catchende accenten aan. Voor horizontale toepassingen kan men kiezen voor de komgreep “Polka”. Deze is verkrijgbaar als L-profiel (Polka 1) en C-profiel (Polka 2). Voor verticale montage adviseren de experts van Ostermann om de komgreep “Pogo” te verwerken. Door de veer is de komgreep eenvoudig verticaal te monteren. Voor nog meer designmogelijkheden zijn de komgrepen en een selectie greepprofielen nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Welke greeplijst en komgreep in welke kleur verkrijgbaar is en van welke services keuken-, meubel- en interieurbouwers bij de producten gebruik kunnen maken, vindt men onder het zoekbegrip “#greeplijsten”op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Ostermann biedt een uitgebreid assortiment greeplijsten en komgrepen aan. Hier afgebeeld ziet men de aluminium komgrepen Polka 1 en 2 in de kleur goud.

Meer kleuren. Meer mogelijkheden.

Naast de kleuren zilver, zwart, wit en edelstaal zijn de greepmodellen ook verkrijgbaar in de trendy kleuren koper, goud en titaan. De kleuren koper en goud behoeven geen verdere uitleg. Deze trendkleuren worden steeds meer gebruikt, vooral voor spoelbakken en mengkranen, maar ook voor meubeloppervlakken. Maar welke kleur bedoelt men met “titaan”? Heel eenvoudig – dit oppervlak is een matte, antracietgrijze poedercoating. Het resultaat is een look die goed past bij bijvoorbeeld trendy meubelfronten met een notenoptiek.

Poedergespoten, geëloxeerd, met een fineer toplaag of echt hout?

Een uitstekend voorbeeld van het veelvoud aan verschillende kleuren en oppervlakken is de komgreep Polka van Ostermann. De keuken-, meubel- en interieurbouwer heeft hier volop keuze, want het model is verkrijgbaar wit poedergespoten, titaankleurig poedergespoten en talrijke geëloxeerde oppervlakken. De modellen “Polka Deco” (waren al verkrijgbaar) en “Pogo Deco” (verkrijgbaar vanaf maart) zijn echte blikvangers. Deze komgrepen zijn verkrijgbaar met een betondecor, een Europees Eiken en Amerikaans Noten fineer toplaag. Ook als de keuken-, meubel- of interieurbouwer voor een echt houten komgreep wil kiezen biedt Ostermann een passende oplossing. Bovendien zijn er verschillende komgrepen en greeplijsten in Eiken- of Notenhout bij Ostermann verkrijgbaar.

Op maat geconfectioneerd

Ostermann confectioneert alle aluminium greeplijsten en komgrepen naar wens individueel op maat. De profielen van aluminium worden op de gewenste lengte gesneden, verwerkt en montageklaar geleverd. Op de Ostermann Online-Shop kan men in de Configuratorwereld snel en eenvoudig de gewenste aantallen met de gewenste lengte bestellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.