Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe uitbreiding van het Häfele Axilo plintverstelsysteem

Nieuwe uitbreiding van het Häfele Axilo plintverstelsysteem

Häfele ontwikkelde wederom nieuwe aanvullingen voor het Axilo assortiment om de Axilo stelpootjes in nóg meer situaties te gebruiken. Met de nieuwe Axilo ABS-inzet zijn stelvoetjes makkelijker te verstellen op ruwe vloeren én onder zware constructies. En met de toepassing van de Axilo geluidsisolator wordt overdracht van geluid gereduceerd.

Ruwe vloeren of zware keukens

Vooral bij ruwe ondervloeren en/of zware constructies wil de vloer zich tijdens het aandraaien van het stelvoetje nog wel eens  ‘invreten’ in het kunststof voetje. Dit maakt het aandraaien zwaar en er kunnen vervelende resten op de vloer achterblijven bij verplaatsing.

Door nu het AXILO ABS-inzetstuk inzet ónder het Axilo stelvoetje te plaatsen, wordt het verstellen aanzienlijk vergemakkelijkt. Door de materiaalstructuur en de bolle vorm is deze toepassing daarom bijzonder aan te bevelen voor zware kastconfiguraties en delicate vloeren. En tot 110kg per stelvoet belastbaar.

Geluidsreductie van keukenapparatuur

Trillen, brommen en zoemen veroorzaakt door elektrische aparaten kunnen een ware irritatie oproepen. Keukenapparatuur wordt over het algemeen wel steeds stiller maar dit effect wordt verminderd omdat apparatuur steeds vaker in hoge kasten op werkhoogte geplaatst wordt. De bevestiging van de apparaten aan de romp in combinatie met die hoge kasten leidt tot een verhoogd geluid van elektrische apparaten.

Door het toepassen van de AXILO geluidsisolator onder het Axilo stelpootje worden de trillingen van de romp niet doorgegeven aan de vloer, waardoor deze geluidshinder aanzienlijk verminderd. 

De Axilo

De Axilo is een revolutionair plintverstelsysteem van Häfele. De combinatie van het Axilo verstelgereedschap met de Axilo plintverstelpoot maakt het stellen van een keuken of meubel tot een eenvoudige zaak. Zonder bukken, kruipen of strekken kan ook een achterste stelpoot eenvoudig bereikt worden. Het Axilo verstelgereedschap kan in elke hoek gepositioneerd en toegepast worden. Daarbij is het mogelijk om vóór de keuken of het meubel te werken, waardoor de waterpas tijdens het stellen in zicht is, wat tijd en energie bespaart. De verstelpootjes zijn beschikbaar voor plinthoogtes vanaf 35mm tot 200mm.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.