Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe thema- en productwerelden op www.ostermann.eu

Nieuwe thema- en productwerelden op www.ostermann.eu

Een nieuwe service van Ostermann

In de Ostermann Online-Shop www.ostermann.eu zijn er nieuwe thema- en productwerelden beschikbaar. Hier vinden geïnteresseerde keuken-, meubel- en interieurbouwers talrijke praktische tips van onze experts, instructievideo’s en verdere praktische informatie over de verschillende producten, thema’s en toepassingen. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

In de productwereld vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer alle informatie over de productgroepen uit het uitgebreide assortiment – van kanten tot het meubelschapsysteem. De iconen laten direct zien, welke interactieve informatie en mogelijkheden (bijvoorbeeld de Configurator, praktische instructievideo of tips van de experts) er bij elke productgroep beschikbaar is. Wie op zoek is naar de nieuwste trends en inspiratie voor een volgend project, moet echt de nieuwe themawereld bekijken. Hier vindt men niet alleen praktische voorbeelden van moderne keuken-, meubel- en interieurbouw, maar ook algemene trends en noviteiten, alsook een overzicht van de bekende merken uit het uitgebreide Ostermann assortiment.

Een voorbeeld: de productwereld Lijmen

Hoe vaak stelt een keuken-, meubel- of interieurbouwer bij zijn dagelijkse werkzaamheden zichzelf de vraag; kan ik deze lijm eigenlijk ook voor een ander materiaal gebruiken? Is er voor mijn toepassing eigenlijk geen ander, beter product beschikbaar? – deze en meer vragen worden op de pagina ‘Lijmen’ in de Ostermann productwereld beantwoord. Naast uitgebreide informatie over lijmen, zoals smeltlijmen, witte lijmen, fineerlijmen etc. geven onze experts ook praktische tips – van professionals, voor professionals. Maar dat is nog lang niet alles. Om bijvoorbeeld voor een toepassing de passende speciale lijm te vinden, hebben de experts van Ostermann een overzichtelijke navigatie ontwikkeld, waarmee men voor elke toepassing (montage, secondelijm en primer) snel het passende product vindt. Bovendien zijn er praktische, duidelijk weergegeven instructievideo’s van verschillende lijmsoorten beschikbaar. Interessant is bijvoorbeeld de instructievideo over het wisselen tussen EVA- en PU-smeltlijm en terug.

Een voorbeeld: de themawereld “Trends en noviteiten”

Hier vindt men in één oogopslag veel actuele inrichtings- en kantentrends. Wat zijn de highlights van de nieuwe collectie van de plaatfabrikant? Welke kant is momenteel erg trendy? En met welke inrichtingstrends moet men absoluut rekening houden? Uiteraard vindt men hier ook: handige tips en grote afbeeldingen van praktische toepassingen. Momenteel kan men hier, geheel volgens de laatste trend, meer informatie over de kanten passend bij de nieuwe Egger- en Kronospan-collecties vinden en de trendy kanten met terrazzo-decoren. In de themawereld ‘Trend: zwart’ ziet men praktische afbeeldingen van toepassingen en vooral productideeën. Omdat de thema’s constant met de laatste trends aangepast en/of verder uitgebreid worden, is het zeker de moeite waard om regelmatig de site te bezoeken en op deze manier op de hoogte te blijven.

Keuken-, meubel- en interieurbouwer vinden de nieuwe product- en themawereld direct onder op de startpagina van www.ostermann.eu

Ostermann Service

 • Kanten per meter vanaf 1 meter
 • Kanten snijden op iedere gewenste breedte tot 100 mm
 • Kanten in verschillende diktes
 • Kanten in ABS, melamine, acryl, aluminium en echt hout
 • Airtec kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Laser kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Infratec kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Kanten voorlijmen met smeltlijm
 • Grootste voorraadprogramma in Europa met 150.000 koppelingen kant bij plaat
 • Grootste kantenassortiment in Europa.
 • Voorraadartikelen voor 16:00 uur besteld, normaal gesproken de volgende werkdag in huis

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.