Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe technische profielen van Ostermann

Nieuwe technische profielen van Ostermann

Verbinden, afdekken, beschermen, stabiliseren of decoreren – de technische profielen uit het Ostermann assortiment zijn veelzijdig toepasbaar en daarom erg populair. Deze productgroep is wederom verder uitgebreid.

Onder het begrip „technische profielen“ valt een verscheidenheid aan nuttige helpers en probleemoplossers in de dagelijkse werkzaamheden van de keuken-, meubel- en interieurbouwer. Met de profielen zijn verschillende elementen te verbinden, kwetsbare meubelonderdelen te beschermen of snijkanten handig weg te werken. Met de talrijke aantrekkelijke oppervlakken zijn technische profielen van Ostermann bovendien ook geliefde design- en decorelementen in de meubel- en interieurbouw. Het uitgebreide assortiment is nu nog verder uitgebreid. Alle genoemde noviteiten worden met een lengte tot 5000 mm geleverd. Om vrachtkosten te besparen, kan Ostermann desgewenst ook lengtes op maat gesneden leveren.

Nieuwe hoekbeschermprofielen

Met het ‘hoekbeschermprofiel rond’ en het ‘hoekbeschermprofiel hoekig, met facet’ zijn er twee nieuwe varianten om kwetsbare meubelhoeken, traptreden of zuilelementen tegen stoten en slagen te beschermen. Tegelijkertijd lenen de profielen zich er ook optimaal voor om de hoeken tot een bijzonder designelement te vormen. Beide modellen zijn leverbaar in de oppervlakte zilverkleurig geëloxeerd, mat. De variant met facet is bovendien leverbaar in de oppervlakte edelstaalkleurig geëloxeerd, geschuurd.

L-profiel – nu ook met facet leverbaar

Op veelvuldig verzoek van onze klanten en voor een nog aantrekkelijkere optiek is het populaire L-profiel met de oppervlakte zilverkleurig geëloxeerd, mat nu ook leverbaar met facet. Het profiel is leverbaar in de buitenafmetingen 21 x 5 mm en 21 x 10 mm in de dikte 1,5 mm.

Hoekprofiel 135°

Overal waar een 90° hoek en een 45° hoek samenkomen, levert het nieuwe 135° hoekprofiel goede resultaten. Het gelijkzijdige profiel heeft een kantenlengte van 21 mm en is 1,5 mm dik. De oppervlakte is zilverkleurig geëloxeerd, mat.

Werkbladprofielen – nieuwe afmetingen

Tot nu toe was het veelzijdige profiel alleen leverbaar voor plaatdiktes van 38 mm. Vanaf nu is deze ook leverbaar voor plaatdiktes van 16, 19 en 28 mm. Ook deze zijn leverbaar in de oppervlakte ‘zilverkleurig geëloxeerd, mat’.

Alle noviteiten samengevat

Binnenkort verzendt Ostermann een nieuw ontwikkelde poster “Technische profielen” voor op kantoor of in de werkplaats. Hier vindt men zowel de voorgestelde nieuwigheden, alsook de reeds bekende technische profielen met afbeeldingen en technische tekeningen. Zo heeft men nieuwe ideeën en attractieve oplossingen voor talrijke inbouwsituaties ook op kantoor of in de werkplaats direct in het oog.

Meer informatie over de bovengenoemde technische profielen vindt men via het zoekbegrip “nieuwe profielen” op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.