Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe Sibu design oppervlakken bij Ostermann
Ostermann heeft talrijke, nieuwe Sibu designplaten in het assortiment opgenomen. Op de afbeelding ziet men de oppervlakken SL Ocean Gold (links), DM Limestone Grey (midden) en DM Metallic Used Sand (rechts).

Nieuwe Sibu design oppervlakken bij Ostermann

Overal en altijd een “wow-effect”

Sibu design oppervlakken zijn een highlight voor elk interieur en creëren overal en altijd een “wow-effect”. Het assortiment van Ostermann is met talrijke nieuwe oppervlakken uitgebreid. Deze worden, samen met kantenband, werkplaatsbenodigdheden en andere materialen voor de keuken-, meubel- en interieurbouw, snel en betrouwbaar geleverd – alles van één leverancier.

Ostermann levert al vele jaren de populaire design oppervlakken van Sibu. Met de buitengewone optiek zijn de grootformaat design oppervlakken een highlight voor elk interieur. Ze zijn veelzijdig te verwerken in de standbouw, winkelinrichting, alsook in de interieurbouw. Door het geringe gewicht en het robuuste oppervlak zijn ze ook uitermate geschikt voor de caravanbouw. De diversiteit aan designs strekt zich uit over zeven productlijnen en varieert van kunstleer- en textielstructuur tot metallic, extreem glanzende of gestructureerde designplaten. Het trendy assortiment is uitgebreid met 12 nieuwe decoren. Ontdek de nieuwe oppervlakken in de Structure-Line, Deco-Line, Multistyle, Leather-Line en SibuGlas. Meer informatie over de nieuwe design oppervlakken vindt men via het zoekbegrip “#Sibu2024” op de Ostermann website www.ostermann.eu en de keuken-, meubel- en interieurbouwer kan deze direct bestellen, samen met kanten, lijmen, reinigingsmiddelen en andere materialen voor keuken-, meubel- en interieurbouw.

Metallic glans met een uitzonderlijke structuur

Om een echte blikvanger te creëren kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen voor de nieuwe decoren SL Ocean (uitgebreid met Gold en Iceblue) of MS 5×5 flex Aqua. Door de golfachtige en mozaïekachtige structuur van de hoogglanzende oppervlakken ontstaat door de lichtval een interessant samenspel met constant afwisselende spiegelingen en lichteffecten.

Een veelvoud aan metaaldecoren

Het assortiment van de nieuwe Sibu producten biedt ook een veelvoud aan oplossingen voor de vormgeving met metaaldecoren. Het scala aan innovatieve design oppervlakken omvat glanzende en spiegelende designplaten in modieuze goud- en bronstinten, metalen decoren met een trendy used-look en een decent mat roestdecor.

Steen- en leerdecor

De nieuwe steen- en leerdecoren maken het assortiment compleet. Het decor van de designplaat DM Limestone Grey heeft een elegante kalksteenoptiek met sierlijke gouden, witte en zwarte aders. Het decor LL White is een vegan-alternatief voor een klassieke witte lederen look.

Tips voor de verlijming

Voor de verlijming van de meeste designplaten kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer een witte lijm, zoals REDOCOL Kombicoll Super-N D3, gebruiken. Voor het verlijmen van sterk gestructureerde designplaten adviseren de experts van Ostermann om de nieuwe montagelijm REDOCOL greenline MS-Polymer 660.01/02 te gebruiken. De neutrale en elastische één-componenten montagelijm is met een kitpistool eenvoudig aan te brengen en hecht zelfs op licht-vochtige ondergronden. Naast lijmen vindt men bij Ostermann een uitgebreid assortiment voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw, met deskundig advies én een uitgebreide service.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.