Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe showroom biedt klant betere kans op de juiste aanschaf

Nieuwe showroom biedt klant betere kans op de juiste aanschaf

Talen Machines heeft er bewust voor gekozen om de showroom flink uit te breiden. “Dit biedt onze klanten nog meer mogelijkheden om diverse machines in de praktijk aan het werk te zien”, verklaart Bernd Talen. 

Bij de in Staphorst gevestigde machineleverancier weten ze als geen ander hoe belangrijk het voor onder andere interieurbouwers is om de aanschaf van een nieuwe machine goed te overwegen. Een eerlijk en degelijk advies is daarbij essentieel. “Dankzij deze uitbreiding kunnen wij meer machines demonstreren en vergelijken waardoor de klant een goed overwogen besluit kan nemen.”

Talen wil graag twee nieuwe machines van Casadei Busellato er specifiek uitlichten. “Bijvoorbeeld het gerenommeerde Italiaans merk dat tijdens de meest recente editie van de Ligna meerdere nieuwe modellen heeft gelanceerd. Het zijn modellen waarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hightech-technologie verwerkt zijn. Zeker voor mensen die niet op deze beurs in Hannover aanwezig zijn geweest, is het goed te weten dat ze in onze showroom terecht kunnen voor een demonstratie. Twee machines willen wij graag uitlichten in deze editie van Binnenwerk. Ten eerste de Flexa serie kantenaanlijmmachines. Dat zijn hoogwaardige machines die zowel flexibel, gebruiksvriendelijk als zeer divers verkrijgbaar zijn en daardoor geschikt voor zowel een kleinere organisatie als voor de zware industrie. Per model is er keuze uit diverse bewerkingsunits en doorvoersnelheden.”

Wij kunnen dankzij ons team een uitgebreide service bieden.

 

Volgens Talen is de vernieuwde nesting Easy Jet CNC-machine van Casadei Busellato vooral interessant voor bedrijven die plaatmateriaal verwerken, deze snel en nauwkeurig willen uitfrezen en tevens willen voorzien van boorgaten of groeven. “Deze gebruiksvriendelijke machine is uitermate goed geschikt voor de interieurbouwer of andere plaat verwerkende bedrijven. Een grote voordeel van deze machine is dat zowel de schakelkast als de vacuümpomp verwerkt zijn in het frame van de machine. Die dragen bij aan de compacte opstelling. Optioneel is deze machine verkrijgbaar met automatisch laad- en lossysteem.”

Behalve in de uitbreiding van de showroom heeft Talen Machines ook geïnvesteerd in het aantrekken en opleiden van monteurs, deze zijn dagelijks onderweg naar onze klanten voor reparatie, keuring, onderhoud of installatie van machines. “After sales is ook in onze branche steeds belangrijker geworden. Wij kunnen de klant een totaalpakket bieden of het nu gaat om een machine, of het softwarematig ondersteunen en meedenken. De klant verwacht ook na aanschaf van een machine goed geholpen te worden. Wij kunnen die uitgebreide service dankzij ons team bieden.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.