Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe producten van het door Ostermann ontwikkelde merk REDOCOL

Nieuwe producten van het door Ostermann ontwikkelde merk REDOCOL

PU-smeltlijmen winnen aan populariteit. Onder het door Ostermann ontwikkelde merk REDOCOL vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer talrijke verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit én is prijsgunstig. Dit omvangrijke assortiment is verder uitgebreid.

Kantenband verwerken met PU-smeltlijm biedt talrijke voordelen: een extreem hoge hechtingskracht van de lijm, een laag verbruik en een hoge water-, warmte- en chemische bestendigheid van de voeg. Bij een optimale instelling van de machine is met PU-smeltlijm zelfs een “optische nulvoeg” mogelijk. Vanwege de stijgende vraag naar PU-smeltlijmen speelt de kantenspecialist Ostermann in op deze ontwikkeling en heeft het assortiment onder het door Ostermann ontwikkelde merk REDOCOL met 3 nieuwe PU-smeltlijmen uitgebreid. Deze zijn speciaal afgestemd op de verschillende lijmsystemen van de kantaanlijmmachine.

Nieuw: REDOCOL Kantomelt PUR smeltlijmkorrels in wit

Voor kantaanlijmmachines, die smeltlijmkorrels verwerken, biedt Ostermann de PU-smeltlijm niet alleen in de kleur „naturel“, maar ook in „wit“ aan. Hiermee heeft de keuken-, meubel- of interieurbouwer de perfecte oplossing voor het verwerken van wit of licht plaatmateriaal. De smeltlijm is leverbaar met een inhoud van 1 kg of 12 x 1 kg.

Nieuw: REDOCOL Kantomelt PUR in 2 kg patroon/ blok

Voor kantaanlijmmachines met een voorsmeltaggregaat biedt Ostermann de REDOCOL Kantomelt PUR in patronen van 2 kg aan. De smeltlijm is leverbaar in 2 kleuren, namelijk naturel en wit en kan zowel per stuk als per doos met 8 patronen van 2 kg besteld worden.

Nieuw: REDOCOL Kantomelt HP PUR als Holz-Her patroon

Bedrijven, die met een kantaanlijmmachine van Holz-Her werken, kunnen nu bij Ostermann de REDOCOL Kantomelt HP PUR als patroon, speciaal voor Holz-Her kantaanlijmmachine ontwikkeld, bestellen. De lijm is in de kleuren naturel en wit en per stuk of in een praktische grootverpakking met 6 patronen leverbaar.

Passende reiniger

Passend bij de nieuwe producten zijn er natuurlijk ook perfect afgestemde reinigers en spoelmiddelen van REDOCOL leverbaar. De REDOCOL PUR Reiniger is door de blauwe kleur goed herkenbaar en is leverbaar in verschillende volumes, namelijk 0,2 kg, 1 kg, 1,2 kg, 2,5 kg en 8 x 1 kg.

Zo eenvoudig is het!

In een kantaanlijmmachine kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer werken met verschillende smeltlijmen. In een nieuwe instructievideo legt Ostermann de verschillen uit en hoe men van smeltlijm in de machine kan wisselen. De korte video laat het wisselen tussen EVA- en PU-smeltlijm zien in eenvoudige, duidelijk weergegeven stappen. Tot slot krijgt men praktische Tips & Tricks voor het reinigen van de kantaanlijmmachine.

REDOCOL – kwaliteitsmerk van Ostermann

Het door Ostermann ontwikkelde eigen merk REDOCOL geniet sinds 2009 een grote voorkeur. Het merk omvat inmiddels ruim 500 artikelen. Artikelen voor dagelijks gebruik, namelijk artikelen voor in de werkplaats, een collectie meubelgrepen en een compleet programma in lijmen en reinigingsmiddelen; prijsgunstig én kwalitatief hoogwaardig.

 Meer informatie over de producten en een link naar de instructievideo vindt men via het zoekbegrip „REDOCOL-NieuweProducten” op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.