Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Nieuwe meubelfronten bij Ostermann

Het hoogwaardige fineer meubelfront „Eiken antiek Moeraseiken“ brengt chique echt hout in een trendy donker interieur.

22 juli 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De selectie aan meubelfronten van Ostermann is verder uitgebreid. Vanaf nu zijn er ook magnetische Senosan meubelfronten die met whiteboardmarkers beschreven kunnen worden. Een ander nieuw meubelfront is het fineer meubelfront „Eiken Antiek Moeraseiken“.

De nieuwe Senosan meubelfronten zijn beschikbaar in hoogglans wit en supermat zwart. Op beide varianten kan geschreven worden en zijn bovendien magnetisch. Zo bieden ze bijzondere toepassingsmogelijkheden voor zowel particulier gebruik, alsook het bedrijfsleven. Het nieuwe fineer meubelfront „Eiken Antiek Moeraseiken“ kenmerkt zich door zijn trendy zwarte optiek. Meer informatie over de beschreven meubelelementen vindt men via het zoekbegrip  „#Meubelfronten“ op de Ostermann website www.ostermann.eu  

Van kleine notitie tot complete verhalen: fronten om op te schrijven

Van het hoogglans Senosan oppervlak „Icy White“ is er een magnetische variant verkrijgbaar. Het oppervlak kan met standaard whiteboardmarkers beschreven worden. De mogelijkheden om dit toe te passen zijn zo veelzijdig als de boodschap om erop te schrijven: van een boodschappenlijstje op de koelkast, naar een notitie of herinnering in de hal tot de menukaart in de sportkantine.  Op kantoor kunnen ook grote kastdeuren als whiteboard gebruikt worden en behoort een mobiel whiteboard op kantoor tot het verleden. Voor wie een voorkeur heeft voor donkere oppervlakken, biedt het TopMatt-oppervlak „Black“ als magnetische krijtbord de passende oplossing om op te schrijven.

Trendy & hoogwaardig: fineer meubelfront Moeraseiken

Ook in het zwart is het nieuwe Ostermann fineer meubelfront „Eiken Antiek Moeraseiken“. Dit materiaal is vanwege de duurzaamheid en de hoogwaardige optiek momenteel weer erg veel gevraagd. Het hoogwaardige Eiken in de zwarte kleur combineert de gemoedelijke elegantie van een echt houten oppervlak met de moderne look van de trendy kleur.

Uitgebreid assortiment meubelfronten – kant-en-klaar op maat Naast de beschreven nieuwe producten kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann talrijke andere op maat geconfectioneerde meubelfronten met verschillende oppervlakken bestellen. Hieronder vindt men gelakte fronten, fronten met aluminium-, spiegel- en 3D-oppervlakken, maar ook met Arpa Fenix, Furniture Linoleum, PET- en HPL-oppervlakken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diverse diktes. En dat al vanaf 1 stuk. De meubelfronten zijn in de Ostermann Configuratorwereld snel en eenvoudig online te configureren en direct te bestellen. De levering volgt na een korte productietijd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%