Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe meubelfronten bij Ostermann
Het hoogwaardige fineer meubelfront „Eiken antiek Moeraseiken“ brengt chique echt hout in een trendy donker interieur.

Nieuwe meubelfronten bij Ostermann

De selectie aan meubelfronten van Ostermann is verder uitgebreid. Vanaf nu zijn er ook magnetische Senosan meubelfronten die met whiteboardmarkers beschreven kunnen worden. Een ander nieuw meubelfront is het fineer meubelfront „Eiken Antiek Moeraseiken“.

De nieuwe Senosan meubelfronten zijn beschikbaar in hoogglans wit en supermat zwart. Op beide varianten kan geschreven worden en zijn bovendien magnetisch. Zo bieden ze bijzondere toepassingsmogelijkheden voor zowel particulier gebruik, alsook het bedrijfsleven. Het nieuwe fineer meubelfront „Eiken Antiek Moeraseiken“ kenmerkt zich door zijn trendy zwarte optiek. Meer informatie over de beschreven meubelelementen vindt men via het zoekbegrip  „#Meubelfronten“ op de Ostermann website www.ostermann.eu  

Van kleine notitie tot complete verhalen: fronten om op te schrijven

Van het hoogglans Senosan oppervlak „Icy White“ is er een magnetische variant verkrijgbaar. Het oppervlak kan met standaard whiteboardmarkers beschreven worden. De mogelijkheden om dit toe te passen zijn zo veelzijdig als de boodschap om erop te schrijven: van een boodschappenlijstje op de koelkast, naar een notitie of herinnering in de hal tot de menukaart in de sportkantine.  Op kantoor kunnen ook grote kastdeuren als whiteboard gebruikt worden en behoort een mobiel whiteboard op kantoor tot het verleden. Voor wie een voorkeur heeft voor donkere oppervlakken, biedt het TopMatt-oppervlak „Black“ als magnetische krijtbord de passende oplossing om op te schrijven.

Trendy & hoogwaardig: fineer meubelfront Moeraseiken

Ook in het zwart is het nieuwe Ostermann fineer meubelfront „Eiken Antiek Moeraseiken“. Dit materiaal is vanwege de duurzaamheid en de hoogwaardige optiek momenteel weer erg veel gevraagd. Het hoogwaardige Eiken in de zwarte kleur combineert de gemoedelijke elegantie van een echt houten oppervlak met de moderne look van de trendy kleur.

Uitgebreid assortiment meubelfronten – kant-en-klaar op maat Naast de beschreven nieuwe producten kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann talrijke andere op maat geconfectioneerde meubelfronten met verschillende oppervlakken bestellen. Hieronder vindt men gelakte fronten, fronten met aluminium-, spiegel- en 3D-oppervlakken, maar ook met Arpa Fenix, Furniture Linoleum, PET- en HPL-oppervlakken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diverse diktes. En dat al vanaf 1 stuk. De meubelfronten zijn in de Ostermann Configuratorwereld snel en eenvoudig online te configureren en direct te bestellen. De levering volgt na een korte productietijd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.