Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe interieurcoating met een slim karakter
(Beeld: EUROMOBIL)

Nieuwe interieurcoating met een slim karakter

Toen ICA de S-MATT-reeks coatings lanceerde was de reactie vanuit de markt zeer positief. De ICA-groep verdeelt haar producten in Nederland via haar partner Hodij Coatings, in Hoogeveen en Eersel.  S-MATT is het assortiment interieurcoatings met een slim en gedurfd karakter. Het creëert een ultramatte, anti-reflecterende, hoogwaardige soft-touch die goed te combineren is met elk type oppervlak en materiaal.

Deze coatings zijn aan te brengen op massief hout, natuurlijk of voorgevormd fineer, MDF, melamine platen, parket, glas en plastic. Dit met als doel om de schoonheid van vrijwel elk onderdeel in de meubelindustrie te beschermen en te versterken.

S-MATT maakt meubels en houten vloeren extra mat, zijdeachtig en zorgt voor anti-verblindingsomgevingen of verbluffende optische combinaties met glanzende componenten. Bovendien wordt elke sfeer versterkt door unieke kleuren die de grootst mogelijke creatieve vrijheid bieden. Dit resulteert in verrassende interieurs. S-MATT maakt het mogelijk om een ​​geheel eigen assortiment op maat te ontwikkelen.

De nieuwste uitdaging van de R & D-labo-ratoria bij de ICA-groep was om deze oppervlakken ook te beschermen tegen de aanval van bacteriën. Dit is mogelijk dankzij de gepatenteerde toevoeging ASEPTICA. Het R & D-team van ICA Group heeft dan ook een geheel eigen productlijn ontwikkeld die aan de hoogste prestatie-eisen voldoet en de toename van bacteriën op de gecoate oppervlakken blokkeert. Tests hebben aangetoond dat oppervlakken die zijn gecoat met producten uit het ASEPTICA-assortiment een bijna totale reductie van bacteriën in 24 uur garanderen. Deze tests zijn uitgevoerd bij geaccrediteerde laboratoria in overeenstemming met ISO 22196: 2011-normen. Daarom zijn alle oppervlakken die zijn behandeld met ASEPTICA-afwerkingen uiterst hygiënisch. Het assortiment omvat afwerkingen voor interieurinrichting (zoals S-MATT), houten vloeren en alle objecten of oppervlakken die noodzakelijkerwijs een garantie moeten bieden voor de grootst mogelijke reinheid en hygiëne.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.