Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe Gastrobar een experimentele mix van materialen

Nieuwe Gastrobar een experimentele mix van materialen

Onlangs heeft Van der Valk Akersloot de eerste Gastrobar van Noord Holland geopend onder de naam ‘Septem’.  In de mystieke sfeer van dit restaurant kunnen gasten genieten van de lekkerste cocktails of zich laten meenemen op een culinaire reis van de chef.

Interieurspecialist Nijboer, gevestigd in Marienheem, realiseerde niet alleen het interieur maar ook het ontwerp van deze gloednieuwe bar.

In samenspraak met de opdrachtgevers ontwierp interieurarchitect Mariska van Nijboer het interieur. “Het was een feestje om te werken aan het ontwerp voor Septem”, aldus Mariska. 

“Van der Valk wilde een verrassende en vernieuwende horecagelegenheid realiseren. Daarom is Nijboer op zoek gegaan naar een unieke en experimentele mix van materialen en diepe kleurtonen die zijn toegepast in het interieurontwerp.” 

Gastrobar

In het ontwerp is de bar letterlijk als centraal middelpunt gepositioneerd. Zo heeft de bar een elipsvorm gekregen met een waanzinnig grote luifel die zich verder in de ruimte uitwaaiert. Dit krachtige object verbindt de diverse zitgebieden in de ruimte en zet de bar in het middelpunt van de belangstelling als echte eyecatcher! 

Een van de onderdelen in de mix van de diverse materialen is eiken gefineerd plaatmateriaal. De fineermeester van Kuiper Holland heeft het fineer voor dit project op kleur en structuur geselecteerd; alle ronde en vlakke fineerdelen komen uit dezelfde stam fineer.  

Gastrobar

Tekst: Kuiper Holland / Nijboer   Beeld: Nijboer

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.