Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe eigen afdeling voor kantfineer

Nieuwe eigen afdeling voor kantfineer

Hier staat kantfineer centraal dat gemaakt is van eiken uit hetzelfde groeigebied waar Kuiper Holland ook haar fineer inkoopt. Dat zorgt voor een goede match in kleur en structuur. 

Het team van Kuiper Holland is altijd bezig zich verder in de materie te verdiepen. Het stellen van de juiste vragen, is bij iedere klant essentieel. Wat is het voor project? Wordt het materiaal gebruikt voor een plafond, wand of meubel? Gaat het om het interieur van een chique hotel of een woning? Een optimale begeleiding is altijd essentieel. Bij Kuiper Holland is een gedegen kennis op microniveau aanwezig. 

Om de markt nog beter te bedienen, koos Kuiper Holland al eerder voor een uitbreiding van 2.500 extra vierkante meter. De totale oppervlakte bedraagt nu 8.000 vierkante meter. Het doel was om meer voorraad te houden, maar ook om het machinepark uit te breiden. Daarbij blijft alle werk wel maatwerk. Daarin heeft het bedrijf zich de laatste jaren nog verder gespecialiseerd. 

Nu komt daar dus ook een eigen afdeling met kantfineer bij. Er zijn diverse houtsoorten bij Kuiper Edge Line uit voorraad
leverbaar: Europees eiken, Amerikaans noten en Europees kops eiken. Op aanvraag zullen ook andere houtsoorten beschikbaar zijn.

Kuiper Edge Line / Specificaties kantfineer:

Lengte: 50 – 100 – 150 meter (per rol)
Breedtes: 23-33-43 mm
Diktes: 0.5 – 1 – 2 mm

Dit alles is eenvoudig online te bestellen op www.edgeline.kuiperholland.com of mee te bestellen met een lopende order bij Kuiper Holland. De nieuwe website is zo ingericht dat het de klant inzicht geeft in de actuele voorraad en deze eenvoudig snel kantfineer kan bestellen tegen scherpe prijzen.

Eindverantwoordelijke voor de afdeling Edge Line is Scott Golbach. Meer informatie kunt u per mail opvragen via
[email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.