Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe Egger Design Collectie vanaf nu verkrijgbaar!

Nieuwe Egger Design Collectie vanaf nu verkrijgbaar!

De Egger Design Collectie 2020-2022 is een sterk assortiment vol nieuwe eyecatchers en bekende favorieten. Eggers innovatieve materialen zorgen voor verrassende combinaties in kleur en oppervlaktestructuren en dragen bij aan een gezond binnenklimaat. De collectie wordt vanaf heden in Nederland aangeboden en geleverd door vijf verkooppunten. 

Betere structuren, nieuwe kleuren en combinaties

Egger presenteert een nog betere match tussen decor en oppervlak, nieuwe kleuren en inspirerende combinaties. De houtdecors zorgen voor een optimale look en feel met een verbeterde, natuurgetrouwe structuur. Daarnaast zijn de materiaalreproducties onder andere uitgebreid met trendy marmer en metaal. Het krachtige DarkSteel in combinatie met de PerfectMatt structuur is een krachtige nieuwkomer.

Een gezond binnenklimaat

Egger neemt zijn verantwoordelijkheid voor wat betreft duurzaamheid en heeft voor deze nieuwe collectie de formaldehyde-emissie van de gemelamineerde spaanplaten gereduceerd. Deze emissie is nu vergelijkbaar met die van een boom in de natuur en heeft een gezonder binnenklimaat als resultaat.

Service en aanvraag

De collectie 2020-2022 wordt aangeboden in een map waarin alle combinaties van producten, decors en eigenschappen overzichtelijk zijn gepresenteerd. Geïnteresseerd? Vraag de map aan bij een verkooppunt bij u in de regio; Asilva (Steenwijk), Deco-Nova (Nederweert), Decovisie (Den Bosch), Drimensa (Zaandam) en Iboma (Lopik). Bekijk de nieuwe Egger Design Collectie online op mijnvoorraad.nu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.