Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe directeur bij Ostermann

Nieuwe directeur bij Ostermann

Vanaf 1 augustus 2019 is de heer dr. Sven Wilhelm toegetreden tot de directie van Rudolf Ostermann GmbH, met hoofdkantoor in Bocholt, Duitsland. De heer Wilhelm ondersteunt Dagmar Daxenberger, die al vele jaren directeur en mede-eigenaar is, in de bedrijfsvoering en zal per direct verantwoordelijk zijn voor de “buitenlandse” afzetmarkten van de kantenspecialist.

 Door de constante groei van de onderneming en het toenemende aantal vestigingen en internationale verkoopteams was een organisatorische herstructurering binnen de directie van Ostermann nodig. Met het nieuwe directieteam – mevrouw Daxenberger en de heer Wilhelm – is Ostermann klaar voor de toekomst en kan zo (nog) daadkrachtiger inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Aansturen van de internationale bedrijfsactiviteiten

De digitaliseringsexpert Wilhelm zal de internationale vestigingen van Ostermann, de Marketing- en IT-afdeling waaronder de Online-Shop in 10 verschillende talen gaan aansturen. “Ostermann heeft sinds de oprichting een geweldige en dynamische ontwikkeling achter zich en is vandaag de dag internationaal al zeer goed gestructureerd. Ik verheug me erop om vanuit een belangrijke en leidinggevende rol ook in de toekomst verder vorm te geven aan deze positieve ontwikkeling.”, geeft Sven Wilhelm aan. De bedrijfsvoering voor de Duitse markt en de leiding over de overige afdelingen in Bocholt, Duitsland, blijven onder de verantwoordelijkheid van Dagmar Daxenberger vallen. Het directieteam zal nauw samen gaan werken, zodat ze elkaar ook in de diverse taken kunnen ondersteunen en waarnemen.

Nauwe samenwerking met de vestiging

Uiteraard blijft Erik Sambros directeur van Ostermann Nederland BV. In nauwe samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van Sven Wilhelm zal het al succesvolle werk van de vestiging (nog) verder uitgebouwd worden.

Over dr. Sven Wilhelm

De afgestudeerde en gepromoveerde econoom dr. Sven Wilhelm heeft jarenlange ervaring als oprichter en directeur van e-commerce/ online-marketing ondernemingen en als directeur van middelgrote ondernemingen.

Hij was laatstelijk actief als directeur van de Stoch-Ciret Holding GmbH uit Wuppertal, een internationale holdingmaatschappij voor schildermaterialen en daarvoor werkzaam als ondernemingsconsultant bij de Boston Consulting Group in Düsseldorf.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.