Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe collectie solid surface als inspiratiebron voor creatieve geesten
Hotellobby uitgevoerd in solid surface materiaal van Durasein®.

Nieuwe collectie solid surface als inspiratiebron voor creatieve geesten

Voor veel verschillende toepassingen te gebruiken

Tijdens HoutPro+  is DecoLegno met twee stands aanwezig. En dat is niet zonder reden. Behalve de vertrouwde Cleaf collectie, presenteert deze specialist op het gebied van decoratief plaatmateriaal tevens de solid surface collectie van Durasein®.

Frank Peters is al jaren in dienst bij DecoLegno. Toen directeur/eigenaar Patrick Leering in januari van dit jaar besloot om met Durasein® in zee te gaan, benaderde hij Peters om productspecialist van het merk te worden. “Ik zag er eigenlijk direct de uitdaging in,” aldus Peters. “Zeker op decorniveau is het exclusieve programma van Durasein® beduidend anders dan bij diverse andere solid surface producenten. Hoewel ik al 20 jaar in deze branche actief ben, ontdekte ik eigenschappen in het materiaal die voor mij tot dat moment onbekend waren.”

Nieuwe showroom

Volgens Patrick Leering is de collectie van Durasein® een logische aanvulling op het bestaande assortiment van DecoLegno. “Er zijn in ons land meer aanbieders van exclusief solid surface materiaal, maar volgens onze visie is dit echt een meerwaarde voor de interieurmarkt. De collectie bestaat uit 39 varianten die in onze nieuwe showroom in Westzaan te bezichtigen zijn. Bovendien hebben we het materiaal op verschillende manieren in deze recent geopende locatie verwerkt. Het is een kwaliteitsproduct dat kenners zeker als onderscheidend gaan erkennen.”

Dit exclusieve solid surface materiaal is echt een meerwaarde voor de interieurmarkt.

Creatieve toepassingen

Om de markt kennis te laten maken met deze exclusieve collectie zal Frank Peters tijdens HoutPro+ dus met een eigen stand tijdens alle beursdagen aanwezig zijn.

“Dit materiaal is voor veel verschillende creatieve toepassingen te gebruiken: badkamermeubels en waskommen, maar ook voor retail-, kantoor- en horeca-interieur, keukenbladen et cetera. Dit materiaal beschikt over legio sterke eigenschappen. Het is onderhoudsvriendelijk, eenvoudig schoon te maken, antibacterieel en thermisch te vormen. Dus iedereen kan dit materiaal in zijn of haar eigen creatieve wensen toepassen.”

Tijdens de beursdagen krijgen bezoekers op de stand van Durasein® de kans om met behulp van een configurator uit 14 bestaande waskommodellen een keuze te maken en deze in een van de 39 beschikbare kleuren te configureren. Peters: “Iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen qua kleur, vorm of andere aspecten. Tevens is het mogelijk direct een offerte te overleggen. Het is goed om bezoekers interactief bij de stand te betrekken en dankzij deze configurator kan dat. Een extra goede reden om onze inspirerende stand te bezoeken.”

HAL 5 – STAND 5102  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.