01:00
14-05-2016

Nieuwe collectie is helemaal van deze tijd

Tijdens Design District 2016 presenteert FINSA haar nieuwe decor collectie. Samen met Baars & Bloemhoff zal FINSA een presentatie van wereldformaat neerzetten. De stand wordt ontworpen door de gerenommeerde architecten van i29, die het ene na het andere prijswinnende interieur opleveren. Hun stijl is uitgesproken en helder. Ze zijn onder andere bekend van hun prijswinnende ontwerpen van de Frame Pop-up Store en het torentje op de Bijenkorf in Amsterdam, dat tot atelier omgebouwd is.

De nieuwe Gama Duo decor collectie is helemaal van deze tijd. Veel decoren en kleuren waren het afgelopen jaar tijdens de diverse meubel- en designbeurzen te bewonderen. Er zijn diverse eikenhout decoren toegevoegd met een nieuwe, verfijnde houtstructuur genaamd ‘Atlas’. Supplementair zijn een licht esdoorn decor en een strak pijnboom decor.

Nieuwe Scandinavische kleuren als navy blue en donkergroen, matte talk tinten en heldere art deco kleuren maken het gamma aan unikleuren actueel en hedendaags. De kleuren zijn bovendien perfect te combineren met een nieuw ontwikkelde structuur, genaamd ‘Nude’: een leerachtige structuur met een soft touch. Twee zogenaamde fantasie decoren – eentje van zwarte marmer met witte aders en Portugese tegeltjes – completeren de nieuwe collectie.

SuperPan drager
De Gama Duo decor collectie wordt standaard geleverd op de SuperPan drager. Dit type plaatmateriaal heeft zich inmiddels bewezen als dé perfecte drager voor diverse veredelingen als melamine, HPL en fineer. Dankzij de HDF-toplagen beschikt SuperPan over een hoge stabiliteit en een schoon zaagresultaat. Uitbrekende spaanders zijn dankzij SuperPan verleden tijd.

Gratis registratie Design District
Kom naar Design District en laat je verrassen door de nieuwe decoren en de presentatie van Gama Duo. Via www.goo.gl/8WBX1y kunnen gratis toegangskaarten aangevraagd worden.

Gama Duo en de SuperPan drager zijn vanuit voorraad verkrijgbaar via Baars & Bloemhoff.

Kijk voor meer informatie op: www.baars-bloemhoff.nl

Tekst en beeld: Finsa

Binnenwerk partners

van hoecke batibouw