Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe collectie gemelamineerd plaatmateriaal: compleet, betaalbaar en trendy
Sfeerimpressie met panelen uitgevoerd in Iron Surfside Ash [K526] uit de CONTEMPO serie van Kronospan.

Nieuwe collectie gemelamineerd plaatmateriaal: compleet, betaalbaar en trendy

Eindeloos combineren is nu mogelijk!

Kronospan staat bekend om haar degelijke Duitse kwaliteit en een gunstig prijsniveau. Met de nieuwste collectie verrassen ze vriend en vijand op het gebied van high level design en natuurgetrouwe decors. RET interieur is de exclusieve dealer voor de Nederlandse markt. De collectie is een interessante tegenhanger van designmerken voor een vriendelijke prijs. Interieurbouwers kunnen hiermee opdrachten naar zich toehalen en zich onderscheiden in de markt.

Moodboard ’The Nomad’ met een mix van verschillende decoren uit de Kronospan Global 3.0 collectie.

De nieuwste Kronospan Global 3.0 collectie bestaat uit gemelamineerd plaatmateriaal (spaanplaat en MDF) en HPL. De collectie omvat vijf series die alles mogelijk maken. De AVANT GARDE serie combineert chique en moderne decoren. De serie HARMONY heeft de natuur als inspiratiebron. Houtstructuren, marmer en steendesigns staan hierin centraal. De COLOR serie, what’s in a name, biedt grote diversiteit aan uni kleuren waarmee je eindeloos blijft combineren. De serie CONTEMPO is aangevuld met moderne decoren die aansluiten bij de laatste inte-
rieurtrends. En tot slot de STANDARD serie, die een aantal vernieuwde basiskleuren en -structuren aan de collectie toevoegt.

Kronospan Global 3.0 heeft diverse voordelen voor interieurbouwers en architecten. De materialen zijn van solide kwaliteit en zorgen daarmee voor slijtvaste en duurzame eindproducten. Met een veelzijdigheid aan natuurlijke decors zijn veel designs nauwelijks van echt te onderscheiden. Er is ruime keuze aan kleuren, structuren en uitstraling, waardoor er voor elk interieur een passend design is. Degelijkheid in combinatie met een interessant prijsniveau maakt het voor interieurbouwers mogelijk om hoogwaardig materiaal toe te passen binnen een aangenaam budget voor de klant.

Wouter Smit (accountmanager RET Interieur regio Zuid) en Sander van Bekkum (accountmanager RET Interieur regio Midden/Noord) trekken het land door met de nieuwste collectie en brengen hun enthousiasme over op elke interieurbouwer.

Roze keuken uitgevoerd in Marshmallow [K513] uit de COLOR serie.​

Sander: “Kronospan is wereldwijd de grootste, maar in Nederland nog relatief onbekend. Aan Wouter en mij de taak om interieurbouwers te enthousiasmeren voor de nieuwe Global 3.0 collectie, die exclusief bij RET interieur te verkrijgen is. Het prijsniveau in combinatie met de gedegen kwaliteit trekt veel interieurbouwers over de streep.”

Wouter vult aan: “Wij gaan dagelijks op pad met de nieuwe Kronospan Global 3.0 collectie die goed ontvangen wordt. De collectiemap bevat alle decors, inclusief de volledige plaatafbeelding. De plaatafbeelding is ook via de website te downloaden voor alle gangbare 3D tekenprogramma’s. De kantenband voor deze collectie is bij meerdere leveranciers(merken) leverbaar. Onder andere bij Ostermann. Samples zijn aan te vragen via de website van RET interieur.”

Hexagon achterwand in Brushed Titan [AL08] uit de serie AVANT GARDE.

De collectie in een notendop

Deze complete, betaalbare collectie gaat mee in de huidige trends. De series AVANT GARDE en HARMONY bevatten een aantal ‘synchroon’ decors. Deze zijn perfect afgestemd op de houtnerf of de steenstructuur van het originele materiaal, wat zorgt voor een nog natuurgetrouwere uitstraling. De collectie bestaat uit vijf series met een veelzijdigheid aan decoren, structuren en kleuren en biedt hiermee voor elk interieur één of meerdere passende opties. RET Interieur is de exclusieve leverancier van deze collectie in Nederland en enthousiasmeert interieurbouwers met de mogelijkheden van Kronospan Global 3.0.

Wil je zelf kennismaken met de nieuwste collectiemap van Kronospan? Stuur een mail met je contactgegevens of vraag je samples aan via onze site.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.