Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe catalogus maakt drieluik compleet en loopt synchroon aan kernprocessen interieurbouw

Nieuwe catalogus maakt drieluik compleet en loopt synchroon aan kernprocessen interieurbouw

Zo zien we de catalogus met de technische toepassingen, er is een catalogus die aandacht besteedt aan de creatieve vormgeving en zo ook praktische verwerking van de materialen.   

Deze drie catalogi sluiten uiteraard aan op de kernprocessen bij keuken-, meubel- en interieurbouwers:

  1. Inschrijven/aanbieden (vormgeven en globale uitwerking, calculatie);
  2. Verkregen order uitwerken (technische details en toepassing);
  3. De uitvoering (het maken en plaatsen). 

De catalogi zijn een goede afspiegeling van de partner die Ostermann is voor de markt. Er is een enorm assortiment, er zijn ruime voorraden, natuurlijk is er dan een snelle levering én er is bovenal veel kennis van zaken. En dat is veel waard, juist nu de omstandigheden zo buitengewoon zijn.      

Wereldwijd is de vraag naar grondstoffen immers enorm gestegen, hebben de producenten te weinig capaciteit om de vraag te kunnen beantwoorden, worden de levertijden langer, met tijds- en volume druk op de transporten van pakketten, pallets en containers. Van corona zijn we immers wereldwijd nog niet af (misschien gaat deze zelfs nooit meer weg). We kunnen dat niet beïnvloeden maar we kunnen wel kijken hóe we er mee omgaan.  

Voorraad is vergroot

Het allerbelangrijkste is dat producten altijd geleverd kunnen worden: er moet dus voldoende voorraad zijn. Ostermann heeft de voorraden daarom de laatste maanden nog eens flink verhoogd. Natuurlijk betekent dit niet een 100% garantie, hoewel de uitleverbetrouwbaarheid daar nog steeds wel bij in de buurt komt. Immers, de in de afgelopen jaren gedane investeringen in nieuwe bedrijfshallen met logistieke inrichtingen bieden nu de ruimte aan die verhoogde voorraad. Bovendien zijn daarmee de zogenoemde op maat producties en andere services verder uitgebreid.  

Naast het zeer uitgebreide kantenband assortiment, de vele verschillende lijmen, scharnieren, lades en overig meubelbeslag, geldt deze goede verkrijgbaarheid nu ook voor de kant-en-klare meubelfronten, het complete en toch eenvoudige plug-and-play verlichting assortiment en bijvoorbeeld de meubelrolluiken en schuifdeuren. Veel van deze producten zijn online via de zogenaamde configuratoren te bestellen, net zoals (lijn verlichting op maat of de verzonken stroom- en datablokken van EVOline. 

Kennis en expertise

Ostermann is dan ook de vertrouwde, compleet gesorteerde en betrouwbare leverancier van veel van de producten die nodig zijn om een ruimte en de meubels daarin vorm te geven. Het assortiment is compleet in lijmen, spoelbakken, afvalsystemen en werkplaatsartikelen. Er is veel kennis en expertise bij de contactpersonen, die graag helpen en informatie delen. Het spreekt voor zich dat het bedrijf via de zeer uitgebreide online omgeving gedurende alle dagen van de week continu bereikbaar is.

Door de enorme voorraden kan Ostermann ook in bijna alle gevallen snel en betrouwbaar leveren. Dat alleen al levert natuurlijk de nodige tijdwinst op. En tijd is misschien wel het meest kostbare, waar dus de grootste winst ligt. Alles uit één hand, één order, één factuur, één aanspreekpunt, vanaf één meter of één stuks. Stelt u zich eens voor dat degene die verantwoordelijk is voor de inkoop niet meer hoeft te zoeken en zélf snel en slank het gezochte product en het inkoopproces kan organiseren. De uren die dat oplevert, kunnen elders worden ingezet en leveren zo weer zelf het nodige op. Ostermann is daarom niet alleen een goed georganiseerde leverancier; het is ook een bondgenoot van de markt!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.