Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe brochure „Pantry“

Nieuwe brochure „Pantry“

Niet elke keuken staat in de keuken. In veel commerciële ruimtes wordt er gebruik gemaakt van een keukenblok. Dergelijke kleine op maat gemaakte projectkeukens zetten de keuken-, meubel- en interieurbouwer vaak voor bijzondere uitdagingen. Welke oplossingen Ostermann hier biedt, vindt men in de nieuwe Ostermann brochure „Pantry“.

Bij keukens in commerciële ruimtes wordt een perfecte balans tussen design en functionaliteit gevraagd. En dat vaak in de kleinste ruimte, afwijkend van alle standaardafmetingen. Bovendien speelt ook bij de pantry comfort een steeds belangrijkere rol. Want wie zich op de werkplek comfortabel voelt, is productiever.

Inspiratie en praktische hulpmiddelen
Voor het maken van aantrekkelijke en comfortabele projectkeukens biedt Ostermann een uitgebreid assortiment aan onderdelen. Er zijn bijvoorbeeld al twee dikke catalogi met grepen en diverse brochures over verschillende productgroepen. Om in deze diversiteit altijd het overzicht te behouden, is er de nieuwe Ostermann brochure „Pantry“.

Grote afbeeldingen van praktische toepassingen
Met behulp van grote afbeeldingen van praktische toepassingen biedt de nieuwe Ostermann brochure de keuken-, meubel en interieurbouwer nieuwe suggesties en waardevolle inspiratie. Bij elke toepassingsfoto wordt vervolgens een selectie van veel bestelde, hoogwaardige producten uit ons assortiment voorgesteld, waarmee men een project kan realiseren. Deze producten zijn kenmerkend voor de diversiteit van het Ostermann assortiment.

Alles van één leverancier bespaart tijd en geld
Bij Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer vrijwel alles wat hij voor het maken van een keuken of pantry nodig heeft, alles van één leverancier en bespaart daarmee waardevolle tijd en geld. Voor het maken van onderkasten zijn er schuiflades, afvalscheidingssystemen, stelpoten, keukenplinten, alsook ventilatieroosters. Voor hoge en zijkasten staan meubelrolluiken, kastuitrustingen en scharnieren in vele uitvoeringen ter beschikking. Klepbeslag, kaderdeuren en verlichtingsoplossingen maken van sobere hangkasten echte „eyecatchers“ en door middel van aantrekkelijke spoelbakken, mengkranen en stekker- en multimediasystemen is het werkblad zowel functioneel alsook esthetisch optimaal vorm te geven. Het aanbod wordt gecompleteerd door de enorme keuze aan fronten en grepen.

Individueel op maat geconfectioneerd
In de Configuratorwereld op www.ostermann.eu zijn veel van de zojuist genoemde keukenelementen, zoals o.a. kaderdeuren, houten schuiflades of stekker- en multimediasystemen snel en eenvoudig online te configureren. Bij vragen of speciale wensen, helpen de goed opgeleide Ostermann medewerkers iedereen graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.