Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe ABS kanten passend bij ruim 800 decoroppervlakken

Nieuwe ABS kanten passend bij ruim 800 decoroppervlakken

Het assortiment omvat nu nieuwe ABS kanten die passen bij ruim 800 decoroppervlakken van verschillende plaatleveranciers. Deze kanten zijn in kleine hoeveelheden vanaf 1 meter en in iedere gewenste breedte tot 100 mm direct uit voorraad leverbaar.

Tijdens de digitale voorjaarsbeurzen hebben veel bedrijven hun voorspellingen gedaan voor de trends voor het interieur en de bijpassende decoren, kleuren en structuren voor de oppervlakken gepresenteerd. De conclusie is dat bij de houtreproducties de nadruk nog steeds ligt op natuurlijkheid en realistische structuur. Bij de toenemend flexibel vormgegeven interieurs worden harmonieuze houtdecoren vaak gecombineerd met op kleur afgestemde en soms ook markante steen- of fantasiedecoren. Om de keuken-, meubel- en interieurbouwer de grootst mogelijke veelvoud aan kantenband aan te bieden bij het vormgeven van trendy meubels, heeft Ostermann het assortiment uitgebreid met nieuwe ABS kanten die passen bij ruim 800 decoroppervlakken. Onder de nieuwe producten zijn hout- en steenreproducties, maar ook fantasiedecoren in alle glansgraden, van mat tot hoogglans. Meer informatie hierover vindt men via het zoekbegrip ‘#Highlights09’ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Houtdecoren – in alle facetten

Er zijn niet alleen nieuwe ABS kanten voor de populaire eikendecoren, maar ook voor talrijke andere houten oppervlakken. Op de eerste plaats zijn dit de naaldhoutreproducties, zoals Sparren- en Pijnboomhout. Maar er is ook nieuws te melden bij de klassieke soorten, zoals Beuken, Esdoorn, Iepen of Mahonie. En omdat de veelvoud van Ostermann niet beperkt blijft tot de klassieke houtsoorten, zijn er ook diverse ABS kanten die passen bij oppervlakken in Noten-, Peren-, Kersen- of Olijfhoutoptiek.

Wat het altijd goed doet: steendecoren

In een moderne interieur worden vaak natuurlijke houtoppervlakken met massief uitziende en qua kleur perfect passende steendecoren gecombineerd. Natuurlijke reproducties en een afwerking met fantasie-elementen zijn bovendien erg in trek. Ostermann heeft hiervoor veel ABS kanten met oppervlakken in leisteen, graniet, marmer en kalksteen in zijn uitgebreide assortiment. Wie de voorkeur geeft aan een bijzonder design, kan ook kiezen voor een afwerking met de look van beton, terrazzo of mozaïek.

Fantasierijke materiaalreproducties

Textiel oppervlakken of oppervlakken, die er als textiel uitzien zijn de trend. Ze staan voor de „nieuwe gemoedelijkheid“ in het interieur. Bedrijven die de trendy look willen realiseren met meubilair, vinden bij Ostermann ABS kanten met textieldecor. Vele daarvan ook met een afwerking als van linnen. Andere populaire materialen die bij meubeloppervlakken voorkomen, zijn grof stucwerk en roest. Ook hiervoor zijn er de bijpassende kanten.

Structuren in veelvoud

Omdat de structuur van het plaatmateriaal ook aan de smalle kant van de plaat perfect moet aanvoelen, zijn er ABS kanten met een passende structuur direct uit voorraad leverbaar. Naast de mat uitziende gladde kanten en varianten met een klassiek miniperl-oppervlak zijn er steeds meer nieuwe decoren met houtnerfstructuur, houtstructuur, steen- en textielstructuur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.