Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe ABS kanten passend bij Pfleiderer

Nieuwe ABS kanten passend bij Pfleiderer

De zwarte, door en door gekleurde vezelplaat met hoogwaardige en innovatieve meerlaagse laklaag is door Pfleiderer speciaal voor winkelinrichting, exclusieve interieurbouw en projectinrichting ontwikkeld. Ostermann levert de passende kanten voor beide structuren van het oppervlak – Xtreme hoogglans en Xtreme mat – gewoon uit voorraad.

„PrimeBoard MDF zwart natuur“ zet volgens Pfleiderer een nieuwe standaard voor exclusieve interieur- en projectinrichting.

De nieuwe decoratieve, door en door zwart gekleurde vezelplaat bestaat uit een hoogwaardige, meerlaagse laklaag met een duurzaam elastische, functionele laag van UV-uitgeharde acryllakken. Pfleiderer biedt het nieuwe oppervlak met als draagmateriaal “StyleBoard MDF zwart“ met een Xtreme mat (XT) en een Xtreme hoogglans (XG) finish aan. Het Xtreme mat oppervlak beschikt over goede ‘Anti-Fingerprint’ eigenschappen. Het bijzondere aan de nieuwe optiek zijn de subtiel verspreide karakteristieke lichtbruine chip-elementen, die de plaat een unieke uitstraling geven en uiteraard zijn deze ook in de kant terug te vinden.

Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad

Met de twee nieuwe ABS kanten ‘MDF Black zwart natuur met mat vernis’ en ‘MDF zwart natuur Excellent Gloss’ creëert men een harmonieus geheel tussen de plaat en de kant. De eerste kant kenmerkt zich door de matte optiek. De hoogglans-variant past niet alleen qua structuur, maar ook qua glansgraad perfect bij het XG-oppervlak. Het unieke karakter en elegantie krijgen de kanten door de subtiel verspreide lichtbruine chipelementen die men ook in het plaatmateriaal ziet. Beide varianten zijn in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 mm direct uit voorraad leverbaar. Op verzoek snijdt Ostermann de kanten in elke gewenste breedte tot 100 mm.

Kanten vanaf 1 meter

Ostermann levert kanten die passen bij de oppervlakken van meer dan 70 plaatfabrikanten. De kanten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals ABS, melamine, echt houten, acryl en aluminium, in iedere breedte tot 100 mm en verschillende diktes. Voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd.

Meer informatie over de bovengenoemde kanten vindt men via het zoekbegrip “Highlights092020” op de Ostermann website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.