Platform voor de interieurbouwbranche
Productinformatie

Nieuwe ABS kanten passend bij Pfleiderer

PrimeBoard MDF zwart natuur zet volgens Pfleiderer een nieuwe standaard voor exclusieve interieur- en projectinrichting voor Ostermann.

17 september 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De zwarte, door en door gekleurde vezelplaat met hoogwaardige en innovatieve meerlaagse laklaag is door Pfleiderer speciaal voor winkelinrichting, exclusieve interieurbouw en projectinrichting ontwikkeld. Ostermann levert de passende kanten voor beide structuren van het oppervlak – Xtreme hoogglans en Xtreme mat – gewoon uit voorraad.

„PrimeBoard MDF zwart natuur“ zet volgens Pfleiderer een nieuwe standaard voor exclusieve interieur- en projectinrichting.

De nieuwe decoratieve, door en door zwart gekleurde vezelplaat bestaat uit een hoogwaardige, meerlaagse laklaag met een duurzaam elastische, functionele laag van UV-uitgeharde acryllakken. Pfleiderer biedt het nieuwe oppervlak met als draagmateriaal “StyleBoard MDF zwart“ met een Xtreme mat (XT) en een Xtreme hoogglans (XG) finish aan. Het Xtreme mat oppervlak beschikt over goede ‘Anti-Fingerprint’ eigenschappen. Het bijzondere aan de nieuwe optiek zijn de subtiel verspreide karakteristieke lichtbruine chip-elementen, die de plaat een unieke uitstraling geven en uiteraard zijn deze ook in de kant terug te vinden.

Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad

Met de twee nieuwe ABS kanten ‘MDF Black zwart natuur met mat vernis’ en ‘MDF zwart natuur Excellent Gloss’ creëert men een harmonieus geheel tussen de plaat en de kant. De eerste kant kenmerkt zich door de matte optiek. De hoogglans-variant past niet alleen qua structuur, maar ook qua glansgraad perfect bij het XG-oppervlak. Het unieke karakter en elegantie krijgen de kanten door de subtiel verspreide lichtbruine chipelementen die men ook in het plaatmateriaal ziet. Beide varianten zijn in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 mm direct uit voorraad leverbaar. Op verzoek snijdt Ostermann de kanten in elke gewenste breedte tot 100 mm.

Kanten vanaf 1 meter

Ostermann levert kanten die passen bij de oppervlakken van meer dan 70 plaatfabrikanten. De kanten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals ABS, melamine, echt houten, acryl en aluminium, in iedere breedte tot 100 mm en verschillende diktes. Voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd.

Meer informatie over de bovengenoemde kanten vindt men via het zoekbegrip “Highlights092020” op de Ostermann website.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%