Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe ABS kanten met trendy marmerdecoren

Nieuwe ABS kanten met trendy marmerdecoren

Zo vindt u in vrijwel alle collecties van de plaatfabrikanten aantrekkelijke marmerreproducties. Ostermann heeft vier nieuwe kanten in het uitgebreide assortiment ABS kanten opgenomen.

Marmer is in de interieurbouw in trek. Het heeft een hoogwaardige uitstraling, een veelzijdige optiek en de verschillende kleurschakeringen en aderingen maken elk oppervlak uniek. Echter is het massieve gesteente voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer moeilijk te verwerken. Goed, dat Ostermann weer vier nieuwe ABS kanten met marmerdecoren direct uit voorraad levert. Deze zijn in de afmetingen 23, 33, 43 en 100 x 2 mm en vanaf 1 meter leverbaar. Meer informatie over de nieuwe kanten vindt men via het zoekbegrip „#Highlights05“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

ABS kant Engelsberg Marble

Engelsberg Marble is bekend om de rode kleur, die met wite aders doordrenkt is. Men vindt deze in verschillende bouwwerken, bijvoorbeeld de Stephansdom in Wenen. Vandaag de dag voldoet het gesteente vanwege de druksterkte niet meer aan de eisen van bouwmaterialen. Wie de unieke optiek toch in het interieur wil laten terugkomen, moet de ABS kant Engelsberg Marble verwerken.

ABS kant Oriental Stone brown

Op de Ostermann ABS kant Oriental Stone brown ziet men een klassiek marmerdecor met een basis van donkere bruintinten, met licht oranje en witte aderingen. Het bijzondere is het matte oppervlak, die uitstekend bij de trendy matte en lichte uni-kleuren, maar ook bij donkere houtdecoren past.

ABS kant Kings Marble green

Ook deze kant kenmerkt zich door de uitermate matte uitstraling. In een natuurlijk decorbeeld zijn donkere, blauw-groene invloeden van talrijke grijs-bruine aderingen omgeven- De harmonieuze en rustige optiek van het oppervlak is perfect te combineren met zandkleurige uni-kleuren of lichte houtsoorten.

ABS kant Marmer Carrara

Het begrip Carrara marmer heeft geen verdere uitleg nodig. Dit beroemde gesteente komt uit het noorden van Toscane. Klassiek Carrara marmer is overwegend wit, met daaronder lichtgrijs, blauw, geelachtig of roodachtig. De kant van Ostermann is voornamelijk wit met lichte, grijze invloeden. Ze is vanwege de relatief neutrale kleur veelzijdig te combineren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.