Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuw plaatmateriaal als alternatief voor traditioneel spuitwerk

Nieuw plaatmateriaal als alternatief voor traditioneel spuitwerk

Een vakman maakt graag gebruik van de allerbeste materialen. Bij de uitvoering hiervan wil niemand concessies doen aan de productkwaliteit. Maiburg staat voor die kwaliteit en selecteert de beste kwaliteitsproducten in elke sector.

Om snelle levering mogelijk te maken, heeft het Waalwijkse bedrijf een breed en diep assortiment van deze producten standaard op voorraad. Met meer dan 2500 decors heeft iedere professional het grootste voorraadassortiment decoratief plaatmateriaal tot zijn of haar beschikking.

img_9753-kopieren

Exclusief leverancier

Maiburg is sinds drie jaar exclusief leverancier in Nederland voor plaatmateriaal van Alvic Luxe® en Alvic Zenit. MDF UV-gelakt plaatmateriaal met een zeer mooie hoogglans- of ultra matte finish met een zeer hoge krasvastheid. Beiden zijn een uitstekend en voordelig alternatief voor traditioneel spuitwerk.

img_9752-kopieren

Een van de voordelen van Alvic Syncron is de natuurlijke uitstraling.

 

Synchroondecors

Maiburg voegt naast deze gelakte plaatmaterialen ook een uniek programma synchroondecors toe aan haar assortiment. Alvic Syncron is een gestructureerd plaatmateriaal met een aantrekkelijk bereik waarin het ontwerp en de afwerking elkaar aanvullen om zeer natuurlijke en zeer decoratieve oppervlakken te verkrijgen. De selectie decors uit het Syncron-assortiment kan perfect worden gecombineerd met de Luxe®– en Zenit-series.

De voordelen van Alvic Syncron zijn:

• Een natuurlijke uitstraling;

• Gegarandeerde kleurstabiliteit
van vijf jaar;

• Hoge bestendigheid tegen chemische stoffen (klasse 1B);

• Zeer goed en eenvoudig schoon te maken;

• Geen ftalaten, lage emissie van
vluchtige organische stoffen;

• Zeer goede kras- en slijtvastheid;

• Kleine maatvoering 2750 x 1240 x 18 millimeter, voor ideale hantering;

• Premium quality plaatmateriaal tegen voordelige prijzen.

fav1305192404.cr2-kopieren

Alvic Syncron plaatmateriaal kent een zeer goede kras- en slijtvastheid.

 

Ruime keuze aan decors

Uit de totale collectie synchroondecors koos Maiburg zelf 22 voorraaddecors waar zij heel erg enthousiast over zijn! Hierin zit een aantal aansprekende steen-, metaal-, textiel- en leerreproducties. Deze decors zijn door de decor/structuurcombinatie niet van het origineel te onderscheiden. Hierdoor ontstaat een materiaal dat zich uitstekend leent voor unieke interieurwerken of slechts accenten binnen het interieur.
Tel hierbij de kleine maatvoering van de platen en een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding op en niets weerhoudt de professional van een schitterend project met de synchroondecors van deze Spaanse leverancier.

Benieuwd hoe deze decors er in het echt uit zien? Neem dan contact op met Maiburg om monsters van Alvic aan te vragen of kijk op www.maiburg.nl.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.